SRI – 18.10.

OFF PROGRAM II: FATSO JETSON & GREENLEAF
18.10.2016. (utorak), 20.00h
55/65/80 kn
Attack, Zagreb

▼ FATSO JETSON ▼
desert rock, U$A
▼ Greenleaf ▼
stoner rock, Švedska
▼ Godsleep ▼
heavy rock, Grčka
▼ Lost Lucid ▼
psychedelic experimental rock, Rijeka

Nakon uspješno završenog zatvaranja kruga, prvi Off Program je ostao iza nas. Zadovoljni i pročišćeni od invazivne i krajnje efikasne terapije riffom, poželjesmo mirovati neko vrijeme kako bi novostvorene unutarnje konstrukcije ojačale i stvorile temelje za daljnji razvoj priče.

Međutim, moćni Iblis ne želi ustuknuti ni pedalj, njegove oči fiksirane su na rub pustinje dok sa vrha planine odjekuje njegov krik. On mora dalje. Mi mu se ne usuđujemo reći ne.

Stoga, s velikim Vam zadovoljstvom predstavljamo drugo izdanje Off Programa u kojem donosimo nastup čak četiri vrhunska benda!

18.10.2016., AKC Attack će zaprašinati ni više ni manje nego rodonačelnici desert rock zvuka, ljudi koji su definirali žanr. Ravno iz kalifornijskog Palm Deserta, dolaze nam Fatso Jetson! Prvi puta nam u goste stižu braća Lalli, legendarni pustinjaci koji su utabali put poznatijim kolegama poput Kyussa i Queens of the Stone Agea, s kojima su dijelili agregate i lsd za vrijeme nastanka žanra početkom 90′-tih.

S njima u paketu donosimo i nabrijane šveđane Greenleaf, koji promoviraju zadnji studijski uradak na kojem nastavljaju svirati melodični i hard rockom natopljen stoner rock. Ovi su momci zanat pekli u poznatim švedskim prvoborcima poput Lowrider, Dozer i Truckfighters.

Vrhunsku koncertnu večer garantiraju i grčki heavy rockeri Godsleep te domaći psihodelični space kadeti Lost Lucid iz Rijeke.

Za sada, sve što trebate znati je da ćemo toga utorka 18.10.2016. u Attacku proliti puno znoja dok manire i dalje puštamo u dvorištu, a unutar kluba ponovo slavimo i to pustinjske rifove!

▲ Ulaz: 20.00 h ▲
▲ Lost lucid 21.00 – 21.45 ▲
▲ Godsleep 22.00 – 22.45 ▲
▲ Greenleaf 23.00 – 0.00 ▲
▲ Fatso Jetson 0.15 – 1.00 ▲
▲ Kraj: 01.30 ▲

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni možete rezervirati putem mejla do 1.9. po cijeni od 55 kn, dok će se nakon navedena datuma moći kupiti po cijeni od 65 kn na poznatim mjestima u dirty old EMPIRE * shop – label – festival – merchandise – booking te rock knjižari Rockmark!

Na dan koncerta ulaz će iznositi 80,00 kn.

Pišite nam na offcycles@gmail.com ukoliko žele jeftinije ulaze i press povlastice!

Koncert organizira:
Offcycles kolektiv // offcycles.org

Artwork by: Aboggajebo

Medijski podržali:
Perun.hr
Subsite Hr
terapija.net
Metal Jacket Magazine
Sound Reportt
SoundGuardian Portal
Radio Student

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content