ČET – 15.12.
▲OFF PROGRAM III – WIZARD OF STONE MOUNTAIN & THE CANYON OBSERVER▲

15.12.2016 (četvrtak), 21.00h

25 kn

Attack, Zagreb

Ponovo smo uspjeli probuditi Moćnog Iblisa. Ustao je iz blata i katrana dok smo uz granice njegova obitavališta palili obredne vatre u nadi da će nam dati smjernice za nastavak pomaknutog kruga. Kao i uvijek do sada, Moćni Iblis uslišao je naše nade i naložio novu svetkovinu rifa. Njegov krik koji lomi planine i rastvara rasjede dozvao je podanike s juga i sjevera koji će za njegovu slavu hodočastiti ka hramu i pokloniti se najvećem od svih zemljanih bogova.

▼ WIZARD OF STONE MOUNTAIN ▼

stoner/doom metal, Split

▼ THE CANYON OBSERVER ▼

sludge/blackened post metal, Ljubljana

Offcycles kolektiv u suradnji s AKC Attack-om 15.12.2016., u Pierottijevu 11 dovodi dva odlična benda. Nakon dugo vremena u Zagreb nam ponovno dolaze majstori monolitnih rifova i magične repeticije Wizard of stone mountain te The canyon observer, lutajuće čudovište koje obitava u mračnim močvarama slovenskih dolina, jede mulj i izdiše pomračeni post metal.

WIZARD OF STONE MOUNTAIN su, kako sami sebe opisuju, naduvanci na spidu koji su bili aktivni 2004. godine koja je za bend očito bila vrlo turbulentna. Naime, te iste godine uspjeli su se okupiti, snimiti demo, odsvirati jedan koncert i raspasti se ubrzo nakon toga. Pet godina kasnije Čarobnjak se opet budi i kreće u novu eru djelovanja u kojoj ostaju aktivni sve do danas. Od momaka iz Splita može se očekivati beskompromisni stoner doom zvuk s ciljem da hipnotizira i samelje. Lajv iskustvo koje sprema Wizard Of Stone Mountain je razoružavajuće, stoga pripremite se na pravo stonersko razvaljenje.

www.wizardofstonemountain.bandcamp.com/

THE CANYON OBSERVER je petorka iz Ljubljane koja je svoj zvuk provela kroz fantastičnu metamorfozu od psihodeličnog sludgea do pomaknutog i pomračenog post/black metala. Njihov hipnotički mistični kaos smo odmah zavoljeli, a preobražaj koji su doživjeli izdanjem zadnjeg albuma FVCK potvrda je kontinuiranog, kvalitativnog rasta benda koji odbija zapeti u reciklaži već stoput doživljenog. U Zagreb se vraćaju nakon dosta vremena i nastupa u Tvrornici kulture i na IN MUSIC Festivalu, a na Off Programu će izvoditi pjesme iz svih faza svoga stvaralaštva. Dakako, biti će i krvi jer suspenzije su također integralni dio njihova nastupa!

kaparecords.bandcamp.com/album/fvck

Apeliramo još jednom na ostavljanje suptilnosti pred vratima Attacka, a unutar kluba slavimo teške i pomračene riffove!

▲ Ulaz: 20.00 h ▲

▲ Wizard Of Stone Monutain 21:00 – 22:00 ▲

▲ The Canyon Observer 22:15 – 23:15 ▲

▲ Kraj: 00.00 ▲

Ulaznice po cijeni od 25 kn će se moći kupiti na ulazu kluba!

Koncert organizira:

Offcycles kolektiv // offcycles.org

Artwork by: Aboggajebo (KoshmarStudios)

www.facebook.com/events/1121136037983395/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content