Pet – 17.11

OBERKUUL je glazbopuštajući duo kojeg čine Oberön i Akuul, zaljubljenici u ritmičnu glazbu i razne zvukove koji nas potiču na razbacivanje kolekcijom pokreta naših tijela. Svaki od njih se krenuo baviti glazbom u različitim gradovima u drugo vrijeme, a naposlijetku ih je spojio zvuk. Nakon jedne proljetne noći 2015. godine u bircu Cooltura rodio se OBERKUUL. Dečki su tada shvatili da su stvoreni za suradnju u b2b varijanti te da moraju nastaviti putem house i techno glazbe uz, naravno, primjese sličnih stilova. Najčešće svoju ljubav prema publici iskazuju na zabavama srijedom u Funk klubu. Tamo su gradili svoju reputaciju, uz poneke kućne tulume, kao zabavnu b2b kombinaciju koja teži tome da svi imaju osmijeh na licu nakon upijanja OBERKUUL energije.
Na OBERKUUL +F eventima koji se održavaju u AKC Attacku, dečki iz OBERKUUL-a dovode svoje prijatelje i istomišljenike da sa njima dijele DJ-pult.

17.11.2017. je u AKC Attacku otovenje OBERKUUL+F sezone. U goste ovaj put dečkima iz OBERKUUL-a dolaze Lovro Klop, Kornet i Niobe.
Lovro Klop je mladi techno producent iz Novog Marofa koji se produkcijom glazbe bavi tek tri godine, a već je nastupio na Illectricity i R/verse festivalima. Sa mračnim, atmosferičnim i melodičnim zvukovima techna transformira svoja emotivna stanja u glazbu, a inspiraciju pronalazi u noćnim trenucima, signalima i svemiru.

Kornet 27godišnji DJsa zagrebačkom adresom, svoju glazbenu pustolovinu započeo je 2016.

U kratkom DJ periodu bilježi nastupe u većini kultnih zagrebačkih klubova, Masters, AKC Attack, Grey Room, Pločnik, Funk Club su samo neki od njih.
Niobe ima 21 godinu i dolazi iz slavonskog grada Valpova, studira povijest umjetnosti i latinski. Amaterski se bavi filmom, kazalištem i radijom, a zadnjih par godina posvećuje muzici.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content