Malo vas zna da je Medika prije tri mjeseca bila na kulturnoj razmjeni sa bogatom zemljom na zapadu. Još manje vas zna kakvi smo bili tamo. Dio koji se tiče vas je da taj izlet sad dolazi na naplatu jer švicarci nam stižu u velikom broju zabavljati vas i izluditi nas za doček Nove Godine..
Švicarska banda se sastoji od mnoštva video umjetnika, performera, sira, disko punk i street punk bendova. Partijaneri, umjetnici, punxi, hipster skinsi, feministice, majmuni, čudaci, disco crusteri, ima svega u Švicarskoj.

A moćan DIGITRON SOUND SYSTEM imamo mi, također i moćnu sobu gdje je najbolje od plesne elektronike izabarao PISTOLERO team, Live floor gdje ćete osim uživancije u švicarskim elektro i punk bendovima moći zaplesat i uz njihove DJe te domaćeg voditelja stagea DJ GYROS-a te CHAKKA ROOM gdje će vladati lokalni rezidenti uz Funky, Reggae, Dub i Dancehall. I ne manje bitno – Švicarsko – Domaća VJ ekipa će obogatit mnoge od zidova AKC Medika videom, što će rezultirat s još više frikova koji zure u iste. Ima da poludite – raspadi iz AKC Medika već jesu!

@ Električna SIVA soba: DUBSTEP / TECHNO / BREAKBEAT / PSY-TRANCE / DRUM N’ BASS
DJs:
yAn! (Zoom / Ženeva / Zoo Crew)
Dser (Audioactivity / Ženeva / Zoo Crew)
www.myspace.com/dser_activist
Jan Becele (Trip To Zion / DubstepKlub)
Akira / Zmayo / Pelks / Kirg (Pistolero DJs)
+ VJing
www.myspace.com/yoschichan
www.myspace.com/pistolerobreaks
www.myspace.com/triptozion

@ KLUB: INTERNATIONAL DUB MEETING 7
Digitron Sound System meets O.B.F.
Ponovo nam u goste dolaze OBF, jedan od najboljih dub sound systema općenito. Sound system, zemljotresni bass na dvije strane, prava poslastica za svakog duboljubca/duboljupku!! Digitron sound system hosta još i Violin Bwoya(UK/PL), jednog od najboljih mladih nada dub producenata/muzičara!!! Istinska večer kvalitetnih dubova iz vlastitih produkcija, moćan bass i nova dub extravaganza koja se ne propušta.

@ JAZZ: Chess and Swiss ROOM > STREET PUNK DISCO LIVE 
FAUTE DE FRAPPE (Ženeva)
www.myspace.com/fautedefrapppe
Oi street punk!

GHETTO BLASTER (Ženeva)
www.myspace.com/ghettoxblaster
Elektro punk!
*** Prije i nakon koncerta, u rasponu od ex-Yu pop rocka, do funka, panka, folka, cajki i sličnog sludit će vas:
DJ Vince (Ženeva / Moloko Crew)
DJ Plonk (Ženeva / Moloko Crew)
DJ Mike (Ženeva / Moloko Crew)
DJ Gyros (Ženeva)

@ CHAKKA’S ROOM predstavlja: Nova Godina Sirotinjske Zabave
Nove Godine su vrijeme darivanja, vrijeme blagostanja i roditeljske ljubavi. Ništa od toga nećete dobiti ni ovaj put jer pare nisu problem, para nema. Djed Božičnjak je obična sindikalna prevara za djecu jer se svaki paket poklonjen vama odbija od plaće i glave vaših umornih roditelja. Znamo da niste bili dobri, da ste lagali, krali, opijali se i vodili ljubav na hladnom betonu. Sve to možete ostaviti u godini koja lagano ističe u zaborav. Nova Godina sirotinjske zabave tek počinje, a prošlu pokušajmo zaboraviti zajedno uz prijatelje, sir, vojnu muziku i neobavezan sex na dvosjedu birtije…


Za nekolicinu sretnih muziku će birati:
Tomi (Rondo Che)
Shango (Kingston)
Chakka (AKC Crew)
Monkey Tunes (BINZ Crew)
Maya (Trip to Zion) dub/punky/stepaz
Loccomotion (Argent sale / Ženeva / Zoo Crew)
www.myspace.com/andreschnautzi

++++++++++++++
VIDEO ART
VJ-ing je sastavni dio Le Zoo-a (www.lezoo.ch/) u Genevi od 2002. godine. Zoo je jedan od rijetkih udruga (prostora) koja vodi računa o VJingu u istoj mjeri kao i muzičkom programu. Kroz Zoo su prošli mnogi svjetski i domaći VJ-i, a uveliko je u tome pomogao i Mapping festival (www.mappingfestival.ch/) koji je osnovan od strane Zoo-a, a koji se kasnije povezao s ekipom modul8 (www.modul8.ch/). U Zagreb nam stižu:


ILAN KATIN a.k.a.DECREPTICON
Jedan od resident VJ-a u Zoou. Ilan radi za modul8 i specijaliziran je u live video performansu, ilustracijama, animacijama i dio Lance blisters kolektiva.
www.ilankatin.com/


DELFINE DEPRES a.k.a LA LOUTRE
Delfine je završila art-media na HEAD Genève, aktivna je članica Zoo-a i dio Audioactivity kolektiva. Jedna je od resident VJ-a u Zoo-u za koji radi i booking. Što se tiče samih vizualizacija njezin rad je povezan najvise s videom.
vimeo.com/delphinedepres


JESSICA CHAMPLAINE a.k.a GERTRUDE TUNING
Dio je audiovizualnog kolektiva Argent sale i resident VJ u Zoo-u. Jessica je zavrsila likovnu akademije sto se i vidi u njezinim vizualizacijama koje su sareni mix videa, crteža i ilustacija.
www.myspace.com/atablespoon


IVANA HURČAK-PAVLAKOVIĆ a.k.a IVY
Aktivna je članica Zoo-a za koji bookira VJ-e i radi kao resident VJ. Ivana je studentica vizualnih kominikacijama na HEAD Genève. Njezine vizualizacije su spoj 2D i 3D grafike.
www.myspace.com/vjivy


ADRIEN BOULANGER: 
Tehničar Zoo-a i dio Zoo-ovog visual kolektiva. Adrian je zasluzan za sve mastovite video instalacije u Zoo-u. Osim Zoo-a Adrian cini dio Audioactivity kolektiva pod pseudonimom Avatar.

+++++++

live sitotisak

Bruno (dailystruggleink.blogspot.com/) & Malik (Atelier Crache Papier)

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Od 20h do jutra; Ulaz 75kn pretprodaja/90 kn na upadu

PRETPRODAJA:
PUNKT13, Ilica 14 (prolaz Lovački rog) – U PRODAJI OD 13.12.!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content