Nakon dvije godine i rasprodanog Kseta ponovo u Zagrebu, novosadski ska i punk manijaci Ringlišpil rasturit će Mediku 05. ouzujka uz pomoć Nothington iz San Franciska, prijatelja iz Zrenjanina Impurita, te domaćih Eve & The Evils.

RINGIŠPIL (Novi Sad)
www.myspace.com/ringispil
Ne treba ništa posebno objašnjavati tko su, već pročitati ovo:
„Proljeće se po Ringišpilu poznaje,rekli bi svi stanovnici vojvođanskih sela jer nekako baš sa proljećem dolaze i seoske slave, a s njima i mangupi i laganije obućene djevojke… Djeca vole Ringišpile… Skoro kao šečernu vunu…Od njihove sulude revolucije, slabijim trbusima opada otpornost pa se poneka vožnja završi ranije. Ali pravi igrači poznaju pravila igre. Tko obori medvjedića,dobiti će nagradnu vožnju, te tko jače gurne svoju ljepšu polovinu nogama bliže smrti,dobit će sve! I slavu, i vožnju, i medvjedića, a i ruku mlade brkate gospođice Protić. Mlakonje će uplatiti novu vožnju ili čekati sljedeće proljeće i neki drugi Ringišpil. I kao takvi, nikada se ne ožene. Ovaj RINGIŠPIL morao bi biti sulud, brz i bez medvjedića jer su za mlakonje. Ska je za mladiće, za mladiće koji žele mnogo više.
Dočekajmo proljeće na RINGIŠPILU, a bake neka gruntaju…“

NOTHINGTON, (San Francisco)
www.myspace.com/nothington
Ravno iz San Franciska dolazi hit punk bend koji izdaje za kultni BYO records i na prvoj su europskoj turneji. Ako volite primjerice SOCIAL DISTORTION i AGAINST ME! nemate ni jedan razlog da propustite ovaj odličan bend čiji fanovi obitavaju u svakom većem gradu i ponekom mjestu od Tokija do New Yorka preko Banja Luke, Splita, Beograda ili Zagreba. U bendu sviraju bivši članovi nekad popularnih TSUNAMI BOMBS.

IMPURITA (Zrenjanin)
www.myspace.com/impurita
Hard-core iz Banata razbit će razigranu atmosferu, te ponuditi malo oštrije zvukove.

Eve & the Evils (Zagreb)
www.myspace.com/evetheevils
Večer ne bi prošla bez da ugostimo i jedan zagrebački bend. Ska soul s ženskim vokalom. Prigodno za vjenčanja, sprovode i političke kampanje.

Početak: 21 h
Cijena: 35 kuna

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!