★ not live, not dead w/ From Another Mother ★
★ 16.05.2020 @ 21h // audio-video session ★

From Another Mother nam stiže pred kamere programa ”not live,not dead”!
★ FAM je zagrebački prog rock/punk/fusion trio. Aktivni već dugi niz godina, 2017. samostalno izdaju album prvijenac “Epileptir”, koji je glazbeni portal Muzika.hr proglasio „alternativnim albumom godine“. Dvije godine poslije, pod izdavačem “Kapitän Platte” iz Bielefelda izdaju drugi album ”Atatoa”. Od izdavanja odsvirali su turneje po Bosni, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj te UK. ★
Iako je njihov najjači adut upravo live izvođenje gdje jaz između gomile i benda ne postoji, dečki su spremni i preko kamera prenijeti taj šareni kaos i pozitivu kako bi svi u ovo čudno doba uživali u energičnom nastupu From Another Mother.
Slušamo se 16.05. u 21h!
www.facebook.com/fromanadamada/

fromanothermother.bandcamp.com/releases

„not live, not dead“ je novonastali program Autonomnog kulturnog centra Attack. Program je fokusiran na snimanje, montažu i post-produkciju video sessiona. Kroz program želimo realizirati ideje i planove za nastavak rada kluba i artista u ovom izazovnom razdoblju. Situacija nam nalaže da se povučemo u četiri zida i nastavimo s onim što najviše volimo, odgovorno radimo na rastu scene u prostoru svima nam poznatog kluba Attack.

★ Artist: From Another Mother ★
★ Voditelj programa: Ivan Pavin – Winpa ★
★ Snimanje: Bernard Pošta, Sara Ercegović ★
★ Obrada zvuka: Lo Peaks – Level Point Studio ★
★ Montaža videa: Nera Marjanović ★
★ Animacija: Niko Gulam ★
★ Grafički dizajn: Igor Atlija★
★ Support: Dora, Sanjica, Tomi ★
www.facebook.com/akc.attack/

www.attack.hr

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content