★ not live, not dead w/ 3lowbeat ★
★ 24.4.2020 @ 21h // audio-video session ★

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

U drugoj psihodelicnoj epizodi „not live, not dead“ gost nam je Bruno Aljinovic aka 3lowbeat. Organizator Freemental festivala i dio Hypnodelix kolektiva, Bruno aktivan je na trance sceni od 2012. godine. Ovaj video session proci ce u fullon izdanju i nabrijavajucoj atmosferi. Stoga zabiljezite datum 24.4. u 21h i prikljucite se streamu!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

3LOWBEAT (Hypnodelix, FreeMental Festival )

3lowbeat (čitajte: threelowbeat). Iako se nazvao po prapovijesnim životinjicama, vjerujte, njegova selekcija je itekako nova i svježa. Od 2010. godine aktivno sudjeluje u organizaciji psytrance evenata zajedno s prijateljima iz Hypnodelixa, koji su zasluzni da gostovanja poput Harmonic Rebel, Inasane Creatures, Astralex, Dharma i mnogi drugi… Ujedno je i organizator FreeMental Festivala. U njegovim setovima možete očekivati energični i groovy full-on s recordsa poput Antu, Mosaico, Mutagen, 24/7, Blacklite i ostalim sličnim.

soundcloud.com/3lowbeat

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

„not live, not dead“ je novonastali program Autonomnog kulturnog centra Attack. Program je fokusiran na snimanje, montažu i post-produkciju video sessiona. Kroz program želimo realizirati ideje i planove za nastavak rada kluba i artista u ovom izazovnom razdoblju. Situacija nam nalaže da se povučemo u četiri zida i nastavimo s onim što najviše volimo, odgovorno radimo na rastu scene u prostoru svima nam poznatog kluba Attack.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

★ Artist: Bruno Aljinovic – 3lowbeeat ★
★ Voditelj programa: Ivan Pavin – Winpa ★
★ Snimanje i organizacija: Bernard Pošta ★
★ Montaža zvuka i videa: Sven Senecic ★
★ Animacija: Niko Gulam ★
★ Grafički dizajn: Igor Atlija, Ivana Hrestak ★
★ Support: Tomi, Dora, Sanjica, Nera ★

www.facebook.com/akc.attack/
www.facebook.com/hypnodelixcrew/
www.facebook.com/freementalfestival/

www.attack.hr

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!