Nakon fenomenalnog Noizea vol1 koji je nadmašio sva očekivanja i uvoda u cijelu ideju NSI kolektiva vrijeme je da ugostimo Hrvatsku legendu techno scene.
Dame i gospodo,

DJ JOCK
Jedan od najcjenjenijih DJa hrvatske techno scene otkrio je svoju strast prema glazbi još u ranom djetinjstvu. Čvrsto formiran glazbeni ukus ga je već u 14. godini doveo do nastupa na privatnim partijima čime su se njegovi snovi počeli pretvarati u realnost. Davne 2009. godine njegova karijera krenula je ozbiljnim putem te je postao rezident DJ u Pineta beach baru. Tom pozicijom je već u 17. godini dobio priliku pokazati svoje umijeće pred zavidno većom publikom te počeo otvarati i zatvarati koncerte velikih imena u industriji. Također mu već u tim godinama maratonski setovi od 5 do 7 sati nisu bili strani.

Nedugo nakon toga počeo je producirati i svoje pjesme, a njegov prvi EP “Colombian Lines” objavljen je na Debuger Recordsu kada je imao samo 18 godina. Nastavio je neumorno raditi na svojoj produkciji pa je tako i ostvario životni san – potpisao je za Pornographic Records
Veliki uspjeh postigao je nakon pjesme „Chicas“, koja je emitirana na velikim festivalima poput Tommorrowlanda, Awakeningsa, Electrobeach festivala, Exit festivala i klubova kao što je Space Ibiza. Nedugo zatim, Jockova karijera bila je u apsolutnom usponu što mu je otvorilo vrata nacionalnim i regionalnim gažama.

Daljnji koraci domaćeg wunderkinda nisu prošli nezapaženo te su novonastale pjesme kasnije izdane u vrhunskim techno izdavačkim kućama, uključujući Phobiq Records i UMEK-ovu 1605. Jockove pjesme su ujedno postale i neizostavni repertoar Adama Beyera, Alana Fitzpatricka, Josepha Capriattija, Jona Rundella, Richie Hawtina i mnogih drugih na svijetski poznatim festivalima. Carl Cox je također izrazio veliku podršku, potpisujući njegov EP “Raw Love” na svojoj legendarnoj Intec Records. Ovaj potez je doveo Jockovu pjesmu izravno u Beatportovu Top 100 techno ljestvicu plasirajući ga na zavidno 23. mjesto, što je zauvijek promijenilo njegovu karijeru.

Links:
Facebook:
www.facebook.com/Dj-Jock-212293722136973/
Beatport:
www.beatport.com/artist/dj-jock/178409
Soundcloud:
soundcloud.com/dj-jock
YouTube:
www.youtube.com/channel/UC1olhX23gjBYob1Y9AQa18Q

MEDO
Nakon što je Attack zabilježio rekordni broj posjetioca do ponoći na Noizeu vol1 nema sumnje da će ovaj warmup majstor ponovno grijati dance floor i oduševiti publiku svojim underground house ritmovima.

soundcloud.com/medozg/mess-in-my-head

—NSI—-
LUKASUMOVIC
Drugom polovicom prosinca nastupio je prvi puta u AKC Attacku-u. Na plesnom podiju vladala je nevjerojatna energija uz zvukove tech house i techno glazbe. Što drugo napisati osim pripremite tabane.

FABIAN FREYER
Kako se fokusirao zadnjih par mjeseci na produkciju, na Noizeu vol2 očekujte par novih još neobjavljenih pjesama, kao i premijeru posljednjeg singla sa “Adam and Eve” EPa – Adam.

soundcloud.com/nsi-lapo
www.youtube.com/channel/UCu4vUyxb5FkokJLeghEMtCA
www.facebook.com/NSI0.3/
www.instagram.com/officialnsi/

početak: 22:00
upad:50kn
Satnica: SOON.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content