U doba kad je pankerima draže pjevati Vucine stihove nego pank klasike, kad se više irokeza može vidjet na Brkovima nego na bilo kojem pank koncertu u Attacku, te najvažnije, u vrijeme kad je bed deklarirat se kao antifa, u Zagreb dolazi talijanski bend koji je totalna suprotnost gore navedenom:

NOWHITERAG (Modena)

Trenutno najaktivniji bend na talijanskoj sceni. Postoje preko devet godina i imaju iza sebe više demo albuma, seven inčeva, diy DVD “I don’t want your progress” te zadnje izdanje, album “Silence is Violence” koji je jednostavno odličan. Inače, osim sto su bend, također djeluju kao kolektiv koji se bavi snimanjem kratkih filmova i muzičkih klipova. Također rade koncerte i razna druga događanja u “La Scintilla” skvotu u Modeni.

Zvuk im se može opisat kao sirovi hardcore punk, većina tekstova je na talijanskom na kojem zvuče još nabrijanije i agresivnije.Izdanja im preslušajte na: nowhiterag.bandcamp.com

..te naravno lokalne uzdanice…

PASSIVE AGGRESSIVE (Zagreb)

Nakon laganog samozatajenja na godinu dana i promjena u postavi, Passive Aggressive svira u matičnom klubu 100-ti put, a do ovog koncerta trebali bi imati novu studijsku snimku. 15 minuta, 9 pjesama.

BLACK GUST (Zagreb)

Pank noćna mora iz podzemlja kvatrića završila je snimanje za dva vinilna singla prije mjesec dana, te su uvježbaniji kao nikada do sad. Svi znamo da su trenutno najbolje što Zagreb nudi, te njihova odlična verzija 80’s old school sounda poput RKL-a i Adolescentsa te novijih bendova kao što su Annihilation Time i Regulations uskoro izlazi u formi 7″ EP-a u suradnji DHP/AK47-labela, Napravi Zaedno, Doomtown Recordsa itd. Dvije stvari s nadolazeceg singla možete poslušati na linkovima:

www.youtube.com/watch?v=WZTzdLPjnz4

www.youtube.com/watch?v=fEKw4O028Cw

www.napravizaedno.com/

dhpak47.blogspot.com/

livinginadoomtown.blogspot.com/

Samo za one sa čvrstim stavom i istančanim ukusom!

Nakon koncerta, od 23h – Punk Rock The Party do jutra uz: Misfits, Rancid, Circle Jerks, Bad Religion, NoFx, Pennywise, Adolescents, Descendents, Social Distortion, Buzzcocks, Sex Pistols, Exploited, Operation Ivy, Youth Brigade, Against Me!, 7 Seconds, Atheist Rap, KUD Idijoti, FOB, The Clash, Discharge, SNUFF, Subhumans…

Od 20h, Koncert točno u 21h, Upad minimalna donacija 30 Kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!