UPAD: FREE! FREE! FREE!

od 22h

donacije poželjne

Ekipa iz Udruge navijača NK Zagreb (trenutno druga liga, a uskoro i u Vašem kvartu) “Bijeli anđeli” ponosno predstavlja svoj godišnji koncert i to šestu godinu za redom.

Sve je počelo sada daleke 2007. kada su dečki iz starije generacije potaknuti letargijom u ekipi s tribine, pokušali  da istu rasplešu u pogo zvuku. To je bio veliki pothvat računajući da je prosjek ekipe bio negdje 43,7 godina. Računalo se i na promoviranju grupe pa i na eventualno skupljanje dodatne ekipe na našoj Kranjči. Od toga dana, promjene su se dogodile ponajviše u ovom gore prosjeku pa i danas redovito u zimskoj stanci između dviju  polusezona radimo žurku za svoju ekipu. Tako i ove godine častimo grad, te sve zainteresirane s kvalitetnom svirkom. Na veselicu dovodimo uvijek prisutne domaće snage, ali i goste iz Italije.

ASHPIPE (Italija)

Antifa combat oi ska punk na tragu Los Fastidios i Redska. Izdaju za KOB/Mad Butcher Rec.

www.facebook.com/pages

/ASHPIPE/71341851273

ČUDNOREĐE (Zagreb)

Instrumentalno formirano kao klasična rock-postava, a u okvirima glazbenih žanrova je neuokvirljivo, jer se poigrava spajanjem različitih žanrova, iako se u ekspresiji ponajviše osjećaju cabaretovska teatralnost, etno zanos, metalska strast, punkerski bunt, pa čak i trubadurska romantika.

+ after party by

DJ Mario Kovač

Zamoljavamo sve rasiste, homofobe, šoviniste svih vrsta i one koji su presramežljivi plesati da ostanu doma

Vidimo se!!!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!