Nismo nikada slavili dan zaljubljenih. Ipak, ove smo godine odlučili ispraviti nepravdu jer smo se htjeli dotaknuti 80′-tih. Naša glazbena kulisa za ovu noć je bazirana na plesnim bendovima raznih žanrova i povratku tmine plesnog floora u vidu DJ-a koji nakon predugo vremena ponovno preuzima podij!

MUZIKFANTASTIQUE

14.2.2018

Klub Attack

w/ No No Instigator, TT1-21, ManMachine, DJ Ivan Krželj

Dobrodošli na povratnički skup darkera, post punkera, new wavera, synth gotičara i svih onih koji se takvima osjećaju:

No No Instigator je zagrebačka post-punk/alternative rock trojka koja okuplja neka poznata lica s domaće underground scene. Postoje od 2016. godine i do sada su odsvirali 50-ak koncerata u desetak država (Slovenija, Srbija, Austrija, Mađarska, Njemačka, Švicarska, Bugarska…). Iza sebe imaju jedan diy EP i jedan album. Pjesme su im na engleskom i hrvatskom jeziku, a u svirci se, osim klasične postave bas, bubanj, gitara, ponekad koriste i ritam mašinom. Zvučno podsjećaju na staru gardu post-punk bendova s kraja 70-ih i početka 80-ih godina (Joy Division, The Cure, Sonic Youth, Paraf, Dobri Isak…). Mračno, plesno, pomalo punky, pomalo popish.

nonoinstigator.bandcamp.com/

TTI21 je bend iz Zagreba koji čine Milan Savić i Stig Helmer. Zasad iza sebe imaju jedan album, Uništenje, izdan 2018. godine. Glazba na prvijencu ima obilježja shoegazea, dream popa, post punka, synth-popa, ambijentalne glazbe i drugih glazbenih smjerova, s atmosferom koja se proteže od melankoličnog do euforičnog.

tti-21.bandcamp.com

ManMachine: budućnost je sada. Mašine i ljudi kolaboriraju na svim poljima. Tako su se Goran Uroić i Roland XP50 odlučili napraviti bend pod imenom ManMachine. Svima dobro poznat i drag synth pop projekt Gorana Uroića nastao je 2002. ManMachinov zvuk je plesan, zabavan, sentimentalan i kinematičan – istovremeno. Iza sebe ima albume “Now I’m Immortal” iz 2011. i “Almost Better Than Silence” iz 2015. te EP-e “I Hate Human Race”, “Two Songs About Death” i “ManMachine – ManMachine” novi album koi je izašao za Oraculo Records.

manmachine1.bandcamp.com

DJ Ivan Krželj aka MF / muzikfantastique

Legendarni  DJ koji nas zabavlja dugi niz godina u raznim prostorima. Čovjek koji je plesnu mrakaču dotjerao na jednu novu razinu. Njegova selekcija je spoj plesnog darkwavea, postpunka i tonova koji naginju 80′-tima.

MUZIKFANTASTIQUE je fantastična glazbena večer za fantastične ljude.

www.muzikfantastique.com/

Ulaznice po cijeni od 25 kn je moguće kupiti na ulazu kluba!

*p.s. tko bude poljubio svog partnera/icu ispred naplate upada ulazi za pišljivih 20 kn!!!

web.facebook.com/events/1078733962330428

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content