Live : PHASE (Looney Moon Rec)
Dj : VAL VASHAR (Zenon/MP) Vs. PILA (MP)
PELKS (mo.dem/Pistolero)
SI (mo.dem)
ministarstvo-psihodelije.com
forum.trancepleme.com

LOONEY MOON (Italija)
www.myspace.com/looneymoonrecords
www.looney-moon.com
Rezultat je godina veza među ljudima različitog podrijetla i vještina. Želju da se udruže za
party-e i istodobno za promociju kvalitete tih događaja, potaknula je kreativnost – temeljno obilježje Goa-trance partya. LM je usmjeren na poboljšanje vidljivosti nezavisnih underground DJa, vizionara, umjetnika, slikara, plesača, izvođača, video ljubitelja itd. kroz događaje koji prikazuju vještine i interese iz svih područja kompetencija i okruženja. LM records također ima za cilj dati priliku mladima da sudjeluju u tekućem mladom umjetničkom svijetu te organizaciji party-a i kulturnih događanja. LM želi svaki događaj učiniti jedinstvenim, razmjenom, inovacijama i evolucijom psihodelične kulture koje su u srži interesa udruge.
Nakon promoviranja party-a u Italiji već dugi niz godina, posada LM-a odlučila se proširiti među internacionalnom publikom. Organizirali su više od stotine događanja, kako klasičnih outdoor psytrance party-a i chillout sessiona, tako i eksperimentalnih događanja kao npr. psihodelične konferencije, video instalacije, izložbe i slično. LM tako predstavlja vrlo energične, snažne basseve, basslinije, zvukove i sintisajzer riffove, naposljetku čineći uvrnutu zvučnu strukturu sa inteligentnim harmonijskim i melodičnim groove-om.

PHASE (LM, Italija)
www.soundcloud.com/phase-3
www.myspace.com/phasesoundz
Giacomo Martoccia, rođen u Firenzi početkom 80-ih. Bavi se glazbom od rane dobi, no sa 18 godina počinje se interesirati za techno i ostalu elektronsku glazbu. Nakon nekoliko godina techna počinje svoj angažman u psytrance glazbi i razvitku talijanske psytrance scene. U 2008 započinje projekt “Dustinface” s Andrea Lunghi-em aka Dust, kojeg smo imali prilike slušati u Medici početkom godine. Nakon što se ovaj dvojac raspao, Giacomo počinje svoj solo projekt pod imenom “Phase”, pod kojim je izdao jedan EP i dvije trake na Looney Moon kompilacijama.

OD 23h, UPAD 30kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content