Promo event za drugi po redu Koupadelik festival koji će se održati od 28. do 30.6.2013 u Božakovu,Slovenija.

DVA NAJSRETNIJA POSJETIOCA OSVOJIT ĆE UPAD NA FESTIVAL!

www.dancing-dragon.org
www.facebook.com/KoupadelikFestival
www.facebook.com/dancingdragonpsy

Live:

FAGIN’S REJECT

(Psynon Records,UK)

www.soundcloud.com/fagins_reject

Iza projekta Fagin’s Reject stoji britanac Phil koji svoje glazbene korijene vuče iz psihodeličnog rocka i metala. Iako je godinama svirao bas gitaru te kao DJ puštao funk, nakon što je ’92. upoznao Goatrance za njega više nije postojalo ništa osim psy zvuka. Sljedećih je godina svojim setovima uveseljavao publiku na raznim plesnjacima i festivalima diljem svijeta. Zatim se, zbog želje da iz glave izbaci neke svoje ideje, bacio na psytrance produkciju. Uvijek funky i originalna, Faginova je glazba uspješna mješavina različitih stilova psytrensa sa naglaskom na hi-tech trippy zvukovlje i old-school štih koji funkcionira u bilo koje vrijeme dana ili noći.

DJ set:

VERT3X

(Psynon Records,UK)

www.soundcloud.com/vert3x

DJ Vert3x je dugogodišnji član ciparske i engleske psy scene, te jedan od kotačića pokretača Psynon Records etikete. Kao DJ i organizator sudjelovao je u stvaranju najvećih ciparskih psytrance događaja kao što su “Liquid Dreams” i ” Amavasya Outdoor Gathering “. Od 2007-me njegova je nova adresa stanovanja London gdje je i dalje aktivan kao DJ unutar psy underground scene. Vert3x trenutno provodi vrijeme u studiju radeći na vlastitoj produkciji koju ćete sigurno imati prilike čuti na party_ju.

KILGORE TROUT

(Dancing Dragon, SI)

www.soundcloud.com/kilgore-trout-dj

Kilgore Trout je bez ikakve sumnje jedno od najprepoznatljivijih imena slovenske psy trance scene. Njegovi DJ setovi prava su poslastica za sve ljubitelje dobre glazbe, a obilježeni su tehničkom perfekcijom, odličnim izborom glazbe i još boljim razvojem priče. Ako Vas Kilgore ne natjera na ples – nešto sigurno ne valja s vama ili jednostavno nije vaš dan. Apsolutni MUST HEAR!!!

SI

(Mo:Dem Festival,HR)

Osnivač Mo:Dem festivala i organizacije. Posljednjih je nekoliko godina na hrvatskoj sceni aktivan kao DJ i organizator. Od njega očekujte sirov stil koji se proteže se od noćnog fullon do mračnijeg hitech zvuka.

VIDEO BY LITEMOTIF

—————————————————–

www.facebook.com/momento.demento
www.facebook.com/momento.demento.psytrance
www.modemfestival.com

Od 22h, Ulaz minimalna donacija 30/40 Kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!