Hardcore for the Losers / Old Losers & Klub Attack presents d.i.y. modern night.

THIS ROUTINE IS HELL
(Utrecht, Nizozemska)

thisroutineishell.com

Napokon ih imamo priliku dovući u Zagreb, nakon 2 albuma izašla na Cobra Records, Shield Recordings, Ruins Records i snimanih od Kurt Ballou iz Converge u Godcity Studios. Jedno od najvećih imena novije Nizozemske hardcore scene, depresivne gitare, jaki kick i brutalni vokal, s tekstovima koji rasplaču i rejvera, za ljubitelje Blacklisted, Modern Life is War, Holy, Jungbluth, Oathbreaker.

“Some people write biographies. This is rather a statement.”

Slušaj @ bandcamp

RUINED FAMILIES
(Atena, Grčka)

Dolaze u paketu sa Nizozemcima, kaotično, brzo, nepovezano. Za sebe kažu: Post-postpunk from the capital of emotional bankruptcy. D.I.Y. sa jakom političkom, antifašističkom porukom. Za ljubitelje Alpinista, Honga, Lentic Waters i Bridge Nine Records.

Slušaj @ bandcamp

BLACK SAILS
(Zagreb, CRO)

Jedan od najboljih hardcore bendova metropole. Zvuk se sastoji od reda melodije, malo breaka, red ravnjaka. Sve to uz tekstove naspram kojih je suicid mlako rješenje. Imaju split izdanje sa prijateljima iz Deer in the Headlights, a ovo im je prilika da predstave novi materijal prije turneje sa Dispro. Ako ih i ne voliš, vjerovatno si doma poslušao Blacklisted, Cold World, American Nightmare, War Hungry, Cursed. Da li im mogu parirati? Naravno!

Slušaj @ bandcamp

REGAINING THE CROWN (Sarajevo, BiH)

Sarajevska hardcore/metal garda koji su nedavno izdali EP i video spot i dolaze prvi puta u Zagreb to promovirati. Brutalne i masne rifčine ispreplitane melodičnim dionicama i socijalnim porukama vezanim za Sarajevo, BiH, ali i cijelu regiju.

Za ljubitelje bendova poput Obey The Brave, The Ghost Inside, Defeater, Terror itd.

Slušaj @ Youtube

Before<>After

Dj Losmuerto
( Modern Life is war are in friend zone with Cursed)

Dj Sterz
, MOŽDA, dolazi sa nikad prežaljenom novogodisnjom mp3 listom.

Od 21h, Ulaz minimalna donacija 30 kn

Homofobi, fašisti, sexisti, rasisti, ustaše i četnici ostanite doma.

Ⓐ – Ⓔ


GOOD NIGHT WHITE PRIDE !!!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content