FREKVENCIJA (Pula)

www.myspace.com/frekvencija

Frekvencija je D.I.Y. band koji svira hardcore punk sa melodičnim uletima, tekstovi su im angažirani i govore o društvenim problemima, licemjerju, državnom nasilju i raznim životnim nedaćama. Nakon prve dvije demo snimke „Part One“ i „Part Two“, ovog puta momci nam dolaze promovirati svoj album prvijenac pod nazivom „Ovo Je Za Tebe“ kojeg su posvetili našem prijatelju Antunu Krajinoviću Tuni (R.I.P.)

TOST (Rijeka)

www.myspace.com/tostavost

Ovi riječki melodičari osnovani su još davne 2001. godine pod utjecajem bendova kao što su NOFX, Propagandhi, Bad Religion, Rise Against, dok su prvi nastup imali 2002. na lokalnom demo festivalu. Također iza sebe imaju dva demo uratka, “Brže, Više, Žešće” i “La Marionetta”, te jedan neobjavljeni EP iz 2007. godine sastavljen od 4 pjesme koje su snimili nakon kraće pauze. Bend trenutno radi na novom albumu, a kako zvuče danas možete provjeriti na njihovom myspace-u.

DOSTA (Zagreb, Rijeka, Pazin, Poreč)

www.myspace.com/dostabend

Dosta su relativno mladi bend i pravo su osvježenje na hrvatskoj melodičnoj punk sceni. Prošle godine su snimili svoj prvi album pod nazivom „Ne Razumijem“, koji se sastoji od 11 pjesama na hrvatskom jeziku. Angažirano, melodično i brzo! Cijeli album zajedno sa tekstovima možete besplatno skinuti sa njihove myspace stranice.

 

OD 21H UPAD 20 KN

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content