Dolaze nam, među fanovima melodičnog punk rocka sve poznatiji THE DECLINE iz Australije, te all stars domaćini FAST RESPONSE koji će se prvi put predstaviti publici, a u kojem sviraju članovi bendova Pičke Vrište, Ignor, Fraktura Mozga i Beetantone.

——
Koncert podržavaju:

Chill.hrwww.chill.hr/

Kolektiv Magazinwww.kolektivmag.com/

——


THE DECLINE
(Perth, Australia)

www.facebook.com/TheDeclineMusic

Nabrijani melodični punk bend koji odlikuju zabavni ali i socijalni tekstovi se nakon sedam turneja po Australiji i dva albuma koji su oduševili punkse cijelog svijeta prvi put predstavlja u Europi. Od osnutka 2005. binu su djelili s veličinama poput Descendents, Frenzal Rhomb, Bodyjar, Anti-Flag, Lagwagon, Pour Habit, No Use For A Name, The Flatliners i drugima.

I to nije sve! Prvi su bend iz Australije koji je snimio album u čuvenom The Blasting Room studiju kod Billa Stevensona (Descendents).

Free download albuma “Are You Gonna Eat That?” @ www.skatepunkers.net/2011/09/decline-are-you-gonna-eat-that-320kbps.html?m=1

FAST RESPONSE
(Zagreb, Hrvatska)

www.facebook.com/fastresponsepunkrock

Jednog nedjeljnog prijepodneva, nakon jutarnje mise, našla su se 3 sexy lika i bubnjar te uz čaj od metvice shvatili kako imaju nešto zajedničko – melodični punk rock. I tako je nastao novi ZG bend, dream team, creme de la creme, die besten… sačinjen od članova četiri benda, koji su aktivni na sceni dugi niz godina.

Fast Response su:

Pajo – vokal, gitara (Ignor)

Raši – bass, back vokal (Pičke Vrište, Dosta)

Nino – lead gitara, back vokal (Pičke Vrište)

Budha – bubanj (Fraktura Mozga, ex – Beetantone)

SO UNTOUCHABLE (Zagreb, Hrvatska)

www.facebook.com/SoUntouchableZg

sountouchable.bandcamp.com/album/blue-yellow-ep

Četveročlani melodični hardcore bend iz Zagreba oformljen 2013. godine. U petak 10.5. izdaju prvi EP naziva Blue/Yellow, a kao inspiraciju navode Rise Against, Title Fight i Touche Amore. Prvi nastup!

Od 21h, Koncert 21.30h Ulaz minimalna donacija 30 Kn

Youtube:

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!