Noviot Pochetok (Skopje)
www.noviotpochetok.com/

Oformljeni su još 2002-e u Skopju pod imenom Morfium, a 2005-e mijenjaju ime u Noviot Pochetok (The New Beginning). Tekstovi su im na makedonskom jeziku dok je muzika inspirirana sa kalifornijskim punk rockom pomješanim sa dozom dobrog starog hardcorea. U veljači ove godine izlazi im treći album, “Melancholic Machine” za Enterprise Records, dok su prva dva u potpunosti rasprodana. Poznati su po energičnim nastupima pa su tako imali prilike svirati na novosadskom EXIT festivalu, Dirty Old Festivalu i makedonskom Alarm festivalu. Ovo će im biti premijerni nastup pred zagrebačkom publikom kao i promocija novog albuma.

Tamu Zhiveam (VIDEO)
www.youtube.com/watch?v=dXG33hoUguU

Dopir (VIDEO)
www.youtube.com/watch?v=OyOePIR_PqA

Neon Green (Zadar)
www.facebook.com/neongreenband

Bend nastaje krajem 2009-e godine u Zadru. Nakon selidbe u Zagreb i pronalaska vlastite prostorije za probe uslijedilo je nekoliko javnih nastupa među kojima izdvajaju pobjedu na Zadarskom kvalifikacijskom koncertu “Jeza irokeza 2011” kojom ostvaruju mjesto u finalu Zadarske gitarijade, te pobjedom na Zadarskoj gitarijadi u sklopu festivala JUMF 2011. godine. Ovi veseli momci zajedno s pjevačicom Ivom danas raspolažu sa dvije demo snimke sastavljene u jedan album, kojeg možete nabaviti na svim njihovim koncertima.

He Left Me (VIDEO)
www.youtube.com/watch?v=B_v9ZEbU_kE

Pičke Vrište (Zagreb)
www.reverbnation.com/pičkevrište

Melodični punk kvartet sastavljen od članova bendova: Dosta, Petnaesti Čeh, Harrisonhorse, ex-Mirabel i ex-Popsicles. Početkom godine su snimili prvi demo te se koncentriraju na gigove i stvaranje novih pjesama.

Vrata 21h, Koncert 21:30h, Ulaz 25kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!