Attack-Chakka’s Room-Grey Room-Žongla
-izložbe-performansi-otvoreni kino-muzički program

od 22h 20 kn, dnevni program free

Klub Attack!—Punk Reggae Fiesta
-DJ NeMaga (Radikal Dub Kolektiv, Nula)
-DJ Dino-Saurus(AKCrew)
-DJ Bezum (AKCrew)
-Gyros

Chakka’s Room—DUB SESSION
-Dubolik (Radikal Dub Kolektiv, Dubble)
-Jahstice Sound (Dr. Obi & Lo Peaks)
-Jew Bwoy & Chakka (Bamwise-Zion Crew)

Grey Room—DNB-DUBSTEP-RAP
GreyRoomates
Kid Kool
Warr1pne
Basmati
+ guests

Jazz Room — Mash Up & Izložba

DJ Bezum
Sara
+ nečastivi gosti

Mračna svita u mračnom hodniku… Buka iz Grey Room-a…

Zujanje internet signala iz Haclaba… Pijani lučki radnici musavi od ljubavi u poplavljenom toaletu… Sve to na prelazu iz Žongle u Grey… Meeting point za svakog nevjernika… Rajski vrt za svakog od nas…

Atelje Monika—IZLOŽBA  od 13:00 do 21:00

3. anualna izložba “Neue Kroatische kunst” održat će se u ateljeu Monika ( dio zgrade iznad Chakka’s Room-a… ) od 13- 21h.

Dziu Medika—CHILL & COOL
Kada cvjeta Medika, cvjeta i DZIU Medika. Vrata dvorane otvaraju se u 12h, kada ste pozvani da dođete naučiti ili sa ostalima podijeliti svoje žonglerske ili akrobatske vještine. Za to imate vremena do 16h, kada počinje “Feferon” vatreno zagrijavanje, nakon kojega možete
odabrati jednu od slijedećih radionica: – akrobalans – akrobacije na svili – žongliranje… Radionice traju do 19h. Cijeli je program besplatan. Uz ludu vježbu, očekuje vas i dobra glazba, te pokoje osvježenje.

OtomPOtom—UŠ
UŠ – festival uvodnih špica je usmjeren k tome da skrene pozornost na segment filmskog djela u kome se najintezivnije mješaju suvremeni načini promišljanja dizajna i tipografije, animacije, komjuterske grafike, različite filmske estetike, slike i glazba. Na taj način doprinosi našoj  kulturi gledanja, otvara prostor za istraživanje novih mogućnosti izražavanja.

Hacklab01—Raspberry Pi radionica / prezentacija 15:00
www.raspberrypi.org/
Povijest i budućnost Raspberry Pi-a – malog čuda veličine kreditne kartice koje može služiti za gledanje HD videa, za programiranje ili za upravljanje vremenskom stanicom. Pokoji slajd, nakon toga malo prčkanja po Rpiju. Opuštena atmosfera za eksperimentiranje i dogovore o mogućim projektima.

Filmska—Pistolero (2002)
više na www.imdb.com/title/tt0349969/
Slavimo jedanaestu godinu objave filmskog remek dijela jer smo sigurni da će baš on upotpuniti prazninu koja nedostaje u procvjetaloj Medici.
Uz film idu i kokice po cijeni nešto višoj od nabavne!

INFOSHOP – PRIDEOVO PROLJEĆE – 15:00 – 21:00

Nakon brojnih mokrih, hladnih i snježnih izlazaka/sastanaka u Pierottijevoj 11 i mi ćemo napokon procvjetati zajedno s Medikom i jedva čekamo!

Pa evo što vas čeka u prostoru Infoshop Knjižnice Pippilotta:

15:00 kratki dokumentarni film „I am a girl” – predivan kratki film o trans 13godišnjoj djevojčici imenom Juppa i njezinoj svakodnevici.

15:20 dokumentarni film „The Celluloid Closet” – homoseksualnost je dio holivudskog filma skoro od kad film i postoji. Ovaj zanimljiv i edukativan film analizira način na koji je homoseksualnost prikazivena u holivudskom filmu komentirajući isječke iz istih.

17:15 Pride-ova kava – ljudi imaju pitanja. Nekad imaju pitanja o lgbt osobama ili o Povorci ponosa, ili o autanju ili… Nekad ta pitanja na znaju kome postaviti ili nisu zadovoljni dobivenim odgovorima. Ako se prepoznajete ovo je event za vas:) Prajdižanke i Prajdižani će kafenisati s vama, razgovarati, družiti se, odgovarati na pitanja… 19:30 Zato „paradiramo”! – što nam je naša borba donjela i zašto je važna. Predavanje drži Matea Popov, aktivistkinja i koordinatorica Zagreb Pride Udruženja.

Vidimo se!

Neutralno dvorište—Vynil friendly session, Kingston Shop, food & coffee shop

izložbe (Atelje Monika, Jogurt Galerija), doku kino, video projekcije, pučka kuhinja, hacklab radionice.. Guerilla Sound & VJ tim bojadisat će dvorište projekcijama i laganim zvucima svega što nađemo na debelim i crnim nosačima zvuka…

05.04.2013. od 12:00 – 05:00

Dnevni dio programa je besplatan dok se ulaz na večernji program plaća 20 kn i vrijedi za sve prostore unutar Medike…

MEDIKA CVJETA

Vraćaju se rode a i zumbul raste…
Živnuli su bamovi jer dolaze laste…
Opupilo drveće, parkovi i bašte…
Prošla hladna zima, vrijeme da se cvate…
Nakon duge i teške zime, nakon nekoliko požara, poplava, bolesti i
pošasti, pred vašim očima, u vašim ušima, svima na dušu…
Radosti PROLjEĆA uz muziku za ples, čađ i gar…

 

od 22h 20 kn, dnevni program free

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content