Za sam kraj godine, slavlje mizantropije i blasfemije u raznim oblicima. #drugacijimetal donosi jednodnevnu festivalsku priču s gostima koji do sada nisu imali prilike razarati Attackom:
____________________

maniFest
Sitis, black metal, Zg
Hellcrawler, dbeat/death metal, Slo
Left To Starve, sludge/punk, Ka
Iamdisease, sludge/hardcore, Slo
20.12.2019
40 kn
____________________

Iamdisease su stari kužeri iz Ajdovščine/Nove Gorice. Nekoć davno su svirali u bendovima popout LowPuncha, Elodea itd. Ipak, jezgro ovih bendova već čitavo desetljeće razvaljuje s ovim sporo/brzim projektom u kojem se stara škola hardcorea zamijenila sludge metalom uz mračan prizvuk novije škole metalskog ĐĐĐ rifovlja. Sjajan uvod u mračno doba!

iamdisease.bandcamp.com/

Left to Starve su izdali ploču “Nisam ne nikada bojao zmija”, odradili su i solidan EU tur i sad se vraćaju u Attack da pokažu svima kako se odrasta. Njihov CURSEDovski hardcore je usporen, pretvoren u sludge/doom i kako stvari stoje ne misle stati.

lefttostarve.bandcamp.com/

Hellcrawler su jedan od rijetkih “buzzsaw” death metal bendova na ovim prostorima. Sve ono najbolje što smo naučili kod “Sunlight” studija i ranih 90′-tih se manifestira najbolje kod ovih goričana. Prljavi d beat i mrtvački death metal se sjajno nadopunjuju u ovom soničnom rot “n” roll napadu.

hellcrawler.bandcamp.com/

Sitis su novije ime na zagrebačkoj metal punk sceni jer čine ga članovi mnogih drugih metal i hardcore bendova. Ipak, ovdje je naglasak na sirovom i brzom black metalu u kojem nema milosti ikakve. Imali su prvijenac u Klub Močvara, prije nekoć davno, no sada ih dovodimo u Attack kako bi stavili čavao u lijes ove lijepe nesvete noći.

www.youtube.com/watch?v=ErOCRXLR2u4

Satnica:
Ulaz: 21.00
Iamdisease 21.30 – 22.00
Left To Starve 22.15 – 23.00
Hellcrawler 23.15 – 0.00
Sitis 0.15 – 01.00
____________________
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content