MALA KULTURNA SCENA ZA DJECU: RADIONICA IZRADE VRTNE SKULPTURE – DJEČJE RUKE BOJE DUGAVE
SUBOTA 27.05. 2023. OD 12.00
MO DUGAVE, UL SV.MATEJA 93

Na livadi izrastao cvijet
Na livadi nikla dječja skulptura!
Pozivamo vas na radionicu izrada skulptura za van. Skulpture ćemo izrađivati od raznih prirodnih materijala. Zatim ćemo kuckati, lupkati, lijepiti, bojati, stezati, vezati, piliti i…..ta da da daaaaam!!
Skulptura je gotova!

Njima ćemo ukrasiti zajedničku livadu ispred radnog prostora.
Poželjno je na radionicu donijeti prazne konzerve, glinene posude za cvijeće, stare kistove, stari alat tipa kliješta, CDove i sve ostalo inspirativno što je nekad imalo svrhu i funkciju, a sad čeka novi sjaj. Željeli bismo ponovo upotrijebiti stare predmete i materijale, reciklirati ih i pokazati da ne mora sve završiti u smeću!

Autonomni kulturni centar – Attack poziva vas na novi ciklus radionica u sklopu programa Mala kulturna scena za djecu – radionicu izrade vrtne skulpture. Radionica će se održati u subotu 27.05.2023. u 12.00 u prostorima MO Dugave, Ulica Sv. Mateja 93.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, uz obaveznu prijavu ispunjavanjem upitnika na poveznici: bit.ly/3IsrMkG , zaključno s 25.05.2023.
Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 7 – 14. godina

Voditeljice radionice su članice kazališta sjena Tripstih.

Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu,međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content