MALA KULTURNA SCENA ZA DJECU: DRAMSKA RADIONICA
SUBOTA 16.09. 2023. OD 12.00
MO DUGAVE, UL SV.MATEJA 93

Autonomni kulturni centar – Attack poziva vas na prijavu za dramsku radionicu u sklopu ciklusa Mala kulturna scena za djecu. Radionica će se održati u subotu 16.09.2023. u 12.00 u prostorima MO Dugave, Ulica Sv. Mateja 93.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, uz obaveznu prijavu ispunjavanjem upitnika poveznici zaključno s 14.09. 2023.u 16.00. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 8 – 12. godina. Voditeljice radionice su članice kazališta sjena Tripstih.

Radionica kroz dramske igre potiče maštu i kreativnost. Kroz dramske igre koriste se pokreti, zvukovi i riječi. Stvara se zajednička priča, radi na osnaživanju izraza. Djeca se upoznaju međusobno, upoznaju svoje različitosti i snage. Kroz igre bude glumca u sebi, pa se radionica završava kratkim dramskim etidama na zamišljenoj pozornici.
Trajanje radionice: 90 min

Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu,međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content