Peta ovosezonska radionica, treće godine uistinu raznolikih i mudrih, a nadasve kreativnih i zabavnih radionica za djecu u organizaciji kazališta Tripstih i Autonomnog kulturnog centra. Bavimo se offline koding: osnovni principi kodiranja, što su programi, rješavanje problema i poticanje apstraktnog razmišljanja. Kroz igru, bez računala, učimo osnove programiranja
u subotu,16.11. u 18:00-19:15h u dvorani DZIU u Medici)

svatko odlazi punog srca i pametnije glave :)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Nastavljamo i dalje s parolom: umjetnost, znanost i kultura dostupne svima
Radionice su besplatne, a namijenjene su djeci od 5 – 12 godina.
Broj polaznika je ograničen, a PRIJAVE SU OBAVEZNE na: kazaliste.tripstih@gmail.com

Donacija je dobrodošla!

TRIPSTIH
Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih.Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Tripstih), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Crveni nosovi, Tripstih). Neven Aljinović Toth (IGK, Tripstih), Antonela Klemenčić (Ikako Nikako, Skaska, Tripstih)
Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera.. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata,neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija . Autor je i organizator Festivala Grafoskopa.
Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content