Od 12 do 20h

Pozvani ste na osmomartovsko druženje u Pierottijevu 11! Povodom Međunarodnog dana žena Autonomni kulturni centar Attack predstavlja raznoliko događanje u dvorištu Pierottijeve 11 i u prostorima AKC-a:

– 12h – sajam knjiga uz gricke i tople napitke by Infoshop Pippilotta,
– “uzmi ili ostavi” butik rabljene robe,
– sakupljanje knjiga za donaciju čitaonici tražitelja/tražiteljica azila,
– zajedničko kuhanje,
– 18h – topla večera (na donacije) uz jamming;

Od 12 do 18 sati Infoshop Pippilotta organizira Sajam rabljenih, starih i antikvarnih knjiga uz čaj, kavu i kolačiće. Prisustvovanje sajmu je slobodno i besplatno, a solidarne donacije poželjne!

Tijekom događanja sakupljamo knjige na francuskom, engleskom ili arapskom jeziku (ili drugim stranim jezicima) koje ćemo donirati tražiteljicama i tražiteljima azila u hotelu Porin za zasnivanje njihove čitaonice za odrasle i za djecu. Pozivamo vas da i vi donesete svoju donaciju knjiga za čitaonicu u hotelu Porin!

U sklopu Infoshopa knjižnice Pippilotta nalazi se i “uzmi ili ostavi” butik gdje možete ostaviti još uvijek funkcionalnu robu za nekog kome treba, a sebi uzeti nešto što je baš vama potrebno! Od 18h počinje People’s Kitchen večera na donacije, koju ćemo začinitimuzičkim jammingom pa ponesite svoje instrumente, triangl,
lonce, drvene štapiće ili neki drugi originalni proizvođač zvuka.

Sve sakupljene donacije iskoristit će se ciljano za osnovne životne potrebe žena tražiteljica azila, a knjige će biti  predane u hotel Porin tj. prihvatilište za strance u zagrebačkim Dugavama kako bi omogućili pokretanje čitaonice. Dođite, sudjelujte, solidarizirajte se!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!