„TRAŽI SE CIRKUS…“  predstavlja:

 „LIQUID SHOW“

izvodi: GOMA (Argentina)

„Liquid Show“ je žonglersko istraživanje ponašanja vode u životnom procesu. Živući performans koji teče kroz vrijeme, a svaki njegov dio razvija novi pristup objektu- vodi. Žonglerske improvizacije samo su izlika za intimni dijalog s publikom, na nesvakidašnjem jeziku. Show koji bi se mogao smjestiti u sferu tzv „Novog cirkusa“ iako je je zapravo nešto sasvim drugačije…

GOMA (Juan Gomez) žongler je iz Argentine, samouki umjetnik koji poslijednjih deset godina putuje Europom. Sa svojim performansima nastupao je u više od 20 zemalja; na festivalima, konvencijama, trgovima i raznim drugim događanjima. U svom izričaju stapa tradicionalne cirkuske s novim urbanim formama, spontanost staromodne komedije i vrhunsku improvizaciju.

Srijeda, 07.04.2010. u 20h, Dvorana za izvedbene umjetnosti  Medika, Pierottijeva 11, Zagreb

Cijena ulaznice: 20 kn

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Dvoranu za izvedbene umjetnosti Medika 30 min prije početka izvedbe

organizira: Udruga Cirkorama

Projekt „Traži se Cirkus…“ sufinanciran je od strane Grada Zagreba, Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport

+

Veličanstvena prezentacija slika s epsko-lirskog putovanja po afričkim divjlinama jednoga čututuka-vjetrojebca naširoko poznatog po jedinstvenom zgubidanskom potencijalu i beskrajnoj ljubavi prema svemu neopipljivom i pipljivom. U prvom dijelu te dvoipolmjesečne odiseje s elementima ilijade i svetog pisma naš junak tako je sletio na neobičan otok Madagaskar. Nakon mjesec i pol na tom začaranom otoku, put se nastavlja u Keniji. Kako je cijela priča završila i je li mladi lovac na pusto izvukao živu glavu, još se nezna. Budite medju prvima koji će saznati!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content