PETAK 25.09. 2015.

Dolazi vrijeme keltskog boga Mabona, sina Svjetlosti, vrijeme zahvaljivanja i darivanja, stoga ćemo vam omogućiti jedan jako opušten i ugodan ulazak u novu sezonu kruzanja.

Treća sezona Kruzera počinje jesenjim ekvinocijem – ravnotežom dana i noći, cijelom prirodom u balansu i simbolom unutarnje pripreme za proces prosvjetljenja. Međutim, oni koji traže svjetlost moraju se prvo suočiti s vlastitim mrakom i nadvladati ga.

Dualnost između svjetla i tame je sastavni dio čovječanstva, te će i glazba te noći utjeloviti tu dualnost: mračnija i psihodelična podloga s prodiranjem svemirskih harmonija u kojima se nazire uvijek prisutna svjetlost. Gosti večeri su Val Vashar čiji setovi odišu upravo ovim opisanim te Schatzi, koji je svaki put na našem flooru na Slum Jamovima oduševio posjetitelje te vam želimo predstaviti njegovu selekciju i na pravom Krüzeru.

Za naš team ovaj tulum ima i svoju tužnu crtu, a to je rastanak s našom rezidenticom Andreom koja je svoj početak ekvinocija odlučila nastaviti u drugoj državi. Rastanak ne pada lako, ali se radujemo zajedničkom partijanju nakon njenog zagrijavanja i želimo joj od srca uspjeh u novom okruženju, a naša vrata su joj uvijek otvorena kada nas dođe posjetiti.

Pratite event i pripremite se za brojne čarolije koje će se tijekom noći odvijati na plesnom podiju.

Minimalna donacija prije ponoći iznosi 20 kuna, a nakon ponoći 30 kuna.

*Zbog renovacija koje se odvijaju u Chakka’s Roomu, ovo otvorenje će se održati samo u Attacku.

VAL VASHAR (ZENON)

Zajednički nazivnik pod koji bi Val Vashar stavio glazbu koju vrti je – psihodelična. Sudjeluje u izgradnji i razvoju trance scene u Hrvatskoj, a najpoznatiji projekt u kojem je sudjelovao je Ministarstvo psihodelije. Od 2009. godine je član Zenon Records obitelji i Glitchy.Tonic.Records tima kao DJ. Iako većinom pušta progressive i chill out trance, sklon je i psihodeličnoj sferi unutar techna te će na Krüzeru odvrtiti upravo takav set kojim sve više oduševljava posjetitelje evenata baziranih na technu.

soundcloud.com/val_vashar

zenonrecords.bandcamp.com/

glitchytonicrecords.bandcamp.com/
SCHATZI (Sounds of Space)

Schatzi je jedan od pokretača Sounds of Space partyja i vrti uglavnom techno i acid s labela poput acid test, hotflush, tsuba records, ellum i drugih. Nastupao je na popularnim klupskim okupljalištima u Zagrebu i na Jadranu, a ovog ljeta je sudjelovao i na kultnom Deep’n Out partyju na Cresu. Osim DJinga i aktivnog sudjelovanja u razvijanju hrvatske scene, bacio se i na produkciju glazbe.

soundcloud.com/vuleti-hrvoje/2022015-medika-slum-jam-live-grey-room

KRUZER ekipa:

Warm Up: Andrea Giordani

Closing set: Delayer

Visuals: Tin

Minimalna donacija prije ponoći iznosi 20 kuna, a nakon ponoći 30 kuna.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!