LGBTIQ parti otvoren za ljubav i ravnopravnost.Nastupaju:

U pol’ 9 kod Sabe, Buzdovan (How Convenient), Justified & Ancient (a.k.a. Sally & Trashington) Pi Krü residents: Gio, Tirkizna Alga, Boris + Lucija

Valentinovski Krüzer najbolja je party destinacija za slomljena, sama i uparena srca u gradu. Na dva floora AKC Medika tulum je za sve one koji žele zabavan dejt, zaljubiti se na jednu (ili 1001) noć ili pak jednostavno uzviknuti “odjebi!” čitavom forsanju praznika ljubavi i samo se zabaviti uz glazbeni program.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

KLUB ATTACK:

Tirkizna Alga (Pi-krü), Gio (Pi-krü) + Buzdovan (How Convenient) + U pol’ 9 kod Sabe

U POL’ 9 KOD SABE

Najromantičniji hrvatski bend, svojim će pjesmama uz posjetitelje proći sve faze zaljubljivanja i ljubavnog priželjkivanja. Da za dejt ne morate biti strejt pokazati će nastupom u klubu Attack nakon čega na scenu nastupaju Pi-krü i gosti.

TIRKIZNA ALGASuper je zaposlena cura koja svira, pjeva, radi plakate koje obožavate, organizira partije te još k tome stigne DJ-ati. Umjetnička duša i to se čuje u svakom njenom setu, baš za razgibavanje.

GIO

U setovima Gio čuti ćete minimal, electro, tech house, progressive i techno. Obožavateljica je i legendarnih synth zvukova iz 70ih i 80ih a svoj set nerijetko začini i ulomkom iz neke poznate bajke.

DJ BUZDOVAN

zagrebački je DJ sa dugogodišnjim stažem na underground sceni, a za ovaj party je pripremio Eklektičan set electro-acida iz Arapskih emirata uz razbijanje cijele koncepcije tog zvuka sa pop i elektro momentima.

Za vizualne podražaje zadužena je Tanja i 400 zečeva.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

CHAKKA’S ROOM:

Speed Dancing + DJ Boris (Pi-krü) + Lucija + Justified & Ancient (a.k.a. Sally & Trashington)

Nemirno će stopalima i srcima biti u Chakka’s Room-u. Nešto ležerniji floor večer započinje Speed Dancingom – kombinacijom speed dejtinga i plesnih instrukcija uz pomoć profesionalaca iz qSPORTa a potom i plesnim natjecanjem. One koji pronađu srodnu dušu šlagerima će rasplesati DJ Boris i Lucija.

JUSTIFIED & ANCIENT

S(k)electors. Na jelovniku njihove romantične večere su su 80s pop & synth, electro & electroclash te sumnjivi žanrovi euro prefiksa. Motivacija za puštanje im je znanstvena znatiželja i potraga za savršenim soundtrackom ultimativnog fitness programa kojeg razvijaju.

Nesigurni i sramežljivi – ne paničarite: za opuštanje će opet biti zadužena krüzer boca mističnog sadržaja.

Bio praznik ljubavi ili praznik bez ljubavi, iste na Krüzeru 14.2. neće nedostajati. Krüzajmo na Krüzeru!

Od 22h, Ulaz slobodan do 23h, do ponoći 20 kn, nakon ponoći 30 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content