Za početak zimskih queer radosti na zagrebačkoj clubbing sceni pobrinuti će se novo izdanje KRÜZERA, party programa za LGBTIQ zajednicu i druge friendly posjetitelje, ovaj put na dva sadržajno posve drugačije okićena floora: u klubu Attack i Chakka’s Placeu. Blagdansku idilu i ove je godine najbolje započeti na Krüzeru: prije bombardiranja organizma šećernim kalorijskim bombama i masnim pečenkama, umjesto božićnim pjesmama napojite tijelo i zagrijte duh elektro ritmovima.

Ukoliko vam je najveća božićna želja dobra elektronika, na flooru kluba Attack za ludo partijanje zaslužan je clubbing postav kojeg predvode gosti Konkas i Evil El, a pojačavaju rezidenti Pi-krüa Gio i Delayer čiji će setovi biti obogaćeni zvucima techna, housea, minimala i electra uz popratne vizualizacije VJ Tina. Nešto će opuštenija atmosfera, ali ništa manje zabavna, biti u Chakka’s Placeu za one koji od elektronike bježe kao vrag od tamjana. Uz goste ŠUŠ Kolektiv na poskakivanje, cuganje i razbibrižno drpanje uz veselu glazbu pozivati će Pi-krüovke Tirkizna Alga, Miss Iconic, Boris i Đu(kella).

Zima – konačno! Dani su kraći, noći duže a šanse da većinu vremena, osim do posla i faksa, provodite u toplini doma. Iza nas su dani a još dalje ostvarenja snova o pivama u parku i gradskim terasama – razlog više da se zagrijemo u dobroj clubbing atmosferi. Ponesite sunčane naočale i kreme za sunčanje! KRÜZER IS COMING!

:: KLUB ATTACK ::

KONKAS

DJ dobro poznat hrvatskoj i inozemnoj publici, pa i publici Krüzera, pod imenom Mad as Hatter. Konkas je alter ego posvećen tech-house i progressive house zvuku, uz povremene izlete u melodični techno, kod kojeg ostaje tek podsjetnik na Mad as Hattera i njegov zvuk dok je glazba posve drugačija. Konkas predstavlja posebnu priču koju svaki fan elektronske glazbe mora doživjeti od prve do posljednje minute. Moto “His soul dances on House, and his heart beats on Techno” vjerno opisuje široku lepezu stilova kojima ispunjava setove, a njima i mase na plesnim podijima koje traže još!


EVIL EL

a.k.a. Zlica a.k.a. Osama bin Evil je Sinan Sakić elektronske glazbe, isključujući slavu i novce. Ako postoji jedna stvar u kojoj je dobar (osim u švercu cigareta, bonova i ponekad alkoholnih pića), onda je to odabir glazbe. Dostupan isključivo za bar micve, otvorenja džamija, dječje tulume te, po dogovoru, za obziljne tech evente. Do izlaska EP-a za sub-label Fluro Music i albuma početkom iduće godine poslušajte preview traka s izdanja:


soundcloud.com/evil-el/arrival-original-mix-preview/s-jsvG4


soundcloud.com/evil-el/encounter-original-mix-preview/s-Gha5J


GIO (PI-KRÜ)

U glazbenim vodama od ranog djetinjstva, Andrea Giordani prvotno je svirala raznorazne instrumente a kasnije se bavila glazbenom produkcijom i stvaranjem glazbe za kazališne predstave. U njenim DJ setovima čuti ćete minimal, electro, tech house, progressive i techno. Obožavateljica je i legendarnih snyth zvukova iz 70ih i 80ih a svoj set nerijetko začini i ulomkom iz neke poznate bajke.

www.mixcloud.com/andreagiordani71/

soundcloud.com/missgio-1


DELAYER (PI-KRÜ)

Svoju je ‘materijal torbu’ počeo slagati još u vrijeme dok je elektronska glazba tražila mjesto ispod svjetske gramofonske igle, tako da sa sigurnošću možemo zaključiti da je naslušan svakakvog dobrog zvuka. Budući da je odlučio podijeliti svoju ljubav prema glazbi sa svima vama, od ovoga ljeta postao je novi član Pi Krüa. Setovi su mu prožeti uglavnom technom i njegovim derivacijama, ali nerijetko zaluta i u druge stilove.


VJ TIN (PI-KRÜ)

U ovom samozatajnom dečku u narančastim tenisicama leži velika kreativna energija. Voli glazbu, sluhist je i nakon posla rado zasvira i improvizira na klavijaturama, a interes za vizualnu umjetnost pokazuje od malena. Od prošle godine okušava se u VJ vodama a budući da ga zanimaju i nove tehnologije, možete očekivati lude i kreativne instalacije i vizualizacije.


:: CHAKKA’S PLACE ::


ŠUŠ KOLEKTIV

Razvija se kao posljedica međusobnog druženja, verbalnog komuniciranja o glazbi, osjećajima, kreativnosti i fascinaciji idejama (ali i stvarnostima) koje su posljedica zvuka, slike i pokreta. Opisati će se kao post-modernistički pokušaj boljeg razumijevanja sebe i svijeta a slijedom toga možda i otkrivanje smisla putevima novih svjesnosti u zvuku, mirisu, dodiru, slici i plesu.


soundcloud.com/suskavac-kolektiv

MISS ICONIC (PI-KRÜ)

Setovi joj obično sadrže kombinaciju tech, tribal i progressive housea ali se ne boji izaći iz okvira i slobodno koristiti elemente drugih glazbenih stilova. Cijeli je smisao njenog izražavanja širiti pozitivu i dobre vibracije te rasplesati čak i one najsramežljivije. Od nedavno je rezidentica Dramatic kluba.

TIRKIZNA ALGA (PI-KRÜ)

Superzaposlena pozitivna cura koja svira, pjeva, radi plakate koje obožavate, organizira partije te još k tome stigne DJ-ati. Umjetnička duša i to se čuje u svakom njenom setu, baš za razgibavanje.

BORIS (PI-KRÜ)

Bavi se DJ-anjem u sklopu Krüzera već dvije godine, prvotno kao dio duoa Die ZweiDeeJays a potom samostalno. Glazbeni ukus joj je šarolik a sukladno tome očekujte set listu prepunu iznenađenja. Svaki je nastup spontan i prilagođen publici tako da je sigurno da će rasplesati.

ĐU(KELLA)

 O najmisterioznijoj članici Pi-krüa ni Google ne bi uspio previše toga otkriti. Dođite, poslušajte, doživite! :D

Od 22h, Ulaz minimalna donacija 20/30 kn, slobodan do 23h!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!