KPAX! (BG)
Iz grada koji je iznjedrio Apsurd, dolazi nam Kpax!, bend koji je prošle godine dignuo popriličnu prašinu u DIY punk krugovima nakon izbacivanja albuma prvijenca na Doomtown Recordsu. Vođeni time odmah u startu moramo istaknuti da je bend živi dokaz da je danas, u vrijeme dok je zadržavanje pažnje ljudi iznimno kratkog vijeka, moguće dostaviti remek-djelo od čak četrnaest pjesama gdje pritom malo koja prelazi minutažu ispod dvije i pol minute. Priznat ćete da malo kome to polazi za rukom, a zašto je tome baš tako, odgovor pronalazimo u širokom rasponu utjecaja s kojima bend uspješno šara po albumu, i naravno, u vrlo visokoj zaraznosti pojedinih pjesama koje su već sad dobile status ultimativnih hitova što će se urlati desetljećima nakon ovog koncerta. Kroz pjesme Kpax!-a prožima se birtkost i abrazivnost britanskog oi punka, hladno-vjetrovita post punkerska melankolija koja gađa u žicu uz neizbježan pečat ex-yu punk bendova koji su drmali kasnih osamdesetih i ranih devedesetih godina. Ovom prilikom bend po prvi puta svira u Zagrebu i ovaj koncert im je ujedno promocija albuma koji će po svemu sudeći uskoro biti rasprodan. Đido!
doomtownrecords.bandcamp.com/album/s-t-10
KORIDOR (ZG)
Dragi prijatelji lokalnih šišmiša i čuvari zgrada sivih fasada nakon skoro godinu dana vraćaju se u prostorije kluba. Što ima novog kod njih? Trenutno se okupiraju sa snimanjem prvog albuma koji će, nadamo se, bit vani prije nego ljeto zakuca na vrata.
koridorzg.bandcamp.com/track/pogled-u-prazno
OMČA (ZG)
Novo punkrockijanje na sceni sačinjeno od poznatih starih lica iz bendova poput Petnaesti Čeh, Passive Aggressive, Redskadrila…
START 21:30 / UPAD 5 EUR
See less

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content