Chicats vam predstavljaju, prvu K-POPslušaonicu u Hrvatskoj – K POP Town.

Chicats su pet entuzijastičnih k-popljubiteljica koje su odlučile stati na kraj jadanjima kako se nigdjeu gradu ne može slušati K-POP, a da nije na mobitelu u parkiću naminus sto pedeset. Uz pomoć kluba Attack, odlučile su K-popljubiteljima i svima ostalim znatiželjnicima pružiti nezaboravnuvečer (ili nešto slično.)

Što je K-pop?

Riječ je komercijalnoj pop glazbi izJužne Koreje (one dobre) koja je zbog svoje jedinstvenosti privuklaveliku, šaroliku publiku diljem kugle zemaljske i koja se odnedavnou svjetskim medijima naziva globalnim fenomenom. POP u nazivu K-popje daleko od popa na koji smo (ne)navikli. Kada bi se K-popmaterijalizirao, bio bi jednorog duginih boja sa šljokicama imašnicama koji pleše i pjeva kao da sutra ne postoji. Ako stemislili da je era boy bandova i dance hitova iza nas, prevarili stese. Korejci su se pobrinuli da i dalje uživamo u grupama iizvođačima s formiranim koreografijama i hitovima koji su, unajmanju ruku, najveći ear-bugovi koje ste ikada čuli.

R’n’b, hip hop, electro, dance i iniplesni žanrovi smiksani u euforične stvari od kojih vam dođe daiščašite koji ud na dance flooru svakako su predznaci odličnezabave.

Program eventa je vrlo jednostavan…Chicats vam puštaju sve K-POP hitove koji su ostavili traga usvijetu i u nama; prastare, stare, nove, najnovije (H.O.T, S.O.S,Deux, Baby Vox, Son Dambi, Rain, Wheesung, Lee Hyori, BoA, f(x),SNSD, Super Junior, Shinee, TVXQ, TRAX, JYJ, Big Bang, 2ne1, Seven,4minute, SISTAR, Mblaq, B2ST, U-Kiss, Infinite, Block B, Epik High,Supreme Team, Dynamic Duo, Miss A, Wondergirls, 2pm, FT Island, CNBlue, IU, After School, Girl’s Day, Rainbow, T-ara, Teen Top, B1A4,Dalmatian, Boyfriend, Brown Eyed Girls, Kara, 5dolls, G.Na, M.I.B,MYNAME, Taken, AA…)

Upad 0 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content