Slavonija Vibes Syndicate & Homegrown Sound as support!

Nakon nekoliko mjeseci program Just Dubwise vraca se u Klub Attack! Zadnji put ugostili smo Brigadier JC-a, a ovaj put dolazi nam Riddim Tuffa.

RIDDIM TUFFA

Slovak sa trenutačno praškom adresom probio se u kratkom roku na svjetsku dub scenu.. Iza njega stoji vec vrlo  lijep broj izdanja na vinilu. U tih 9 izdanja surađivao je se vokalima kao što su Little Kirk, Shanti D, Solo Banton, Brother Culture i King General. Svoju produkciju uglavnom izdaje na vlastitom labelu jednostavnog imena, Tuffa Dubs, a izašlo je i nekoliko remikseva na Reggae Roastu i Vibration Labu. Kombinacijom stare analogne studijske opreme i nešto novijih tehnika snimanja dobivaju novi zvuk koji i dalje vuce na taj dobar 80’s digital reggae(koji je
očito utjecao na njihovo glazbeno usmjerenje).

soundcloud.com/riddimsurfer

www.youtube.com/watch?v=bwuaqfcmSX8

Kao support tu su Mefa i Herya iz Slavonija vibes syndicatea i Homegrown Sound.

Slavonija Vibes Syndicate je kolektiv par zaljubljenika dub reggae zvuka koji dolaze iz različitih kolektiva s područja Slavonije: Brlog Predstavlja, Glechudesa Massive i Revolt dj*s. Ekipa se upoznala preko Seasplasha i na nekoliko nastupa na kojim su zajedno nastupali skužili su zajedničku ljubav prema dub i reggae zvuku i stvorila se ideja o kolektivu koji bi okupljao dub reggae selektore iz Slavonije i u Slavoniji predstavio taj zvuk.


Od 22h, Ulaz minimalna donacija 20 kn

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!