SUB – 5.11.

9. izdanje Just Dubwisea dovodi UBIK sound system. Ravno iz Geneve sa svoja 4(od 8) “hoga” stižu u klub Attack da nas prodrmaju reggaeom iz davnina i teškim dubovima iz budućnosti. UBIK se originalnoj postavi od 2010. sastoji od 3 člana, Goldy DubFever, Puppa Kulcha i Don Malastas, ali uglavnom nastupaju u proširenoj postavi koja se sastoji od članova Jah’mean sounda. Osim sound systema bave se i produkcijom glazbe u vlastitom UBIK studiu te rade kao tonski tehničari u legendarnom skvotu L’Usine u Genevi.. Na istom mjestu organiziraju mjesečne sound system večeri te hostaju stage na Dubquake festivalu poslijednje 2 godine. Njihov dolazak u Zagreb ujedno predstavlja njihov prvi nastup sa sound systemom van Švicarske.

Za uvod je zadužen Sapleo sa strictly vinyl selekcijom. Sapleo je strastveni kolekcionar vinyla, njegov set proteže se od ranog rootsa, preko teških dubova pa sve do mračnog dubstepa! Jedan je od pokretača basswise večeri Volumen na kojoj su gostovali Joe Nice, V.I.V.E.K, Gantz… Osim na svojim večerima, gostovao je na gotovo svim večerima i festivalima povezanim sa bass glazbom unutar granica Hrvatske, ali i u BiH, Austriji i Sloveniji…

Nakon njegovog zagrijavanja nastupaju domaćini Just Dubwise večeri. Homegrown sound je nastao 2011. u Zagrebu. Nakon prvih setova na Bass Masters večerima u Mastersu počeo je sa organizacijom vlastitih večeri Roots to Dubstep u klubu Attack. U 2013. Roots to Dubstep postaje Just Dubwise te započinje serija gostovanja sa O.B.F. sound systemom. Osim njih u gostima su bili Imperal sound army, Brigadier JC, Riddim Tuffa, Shanti D, Iron Dubz, Reggae Bus sound system… 2016. soundu se pridružuje Mia koja svojim glasom oplemenjuje selekciju koja se sastoji od starog rootsa do najnovijih dubova, mnoštva dubplateova, sirena i ostalih sampleova!

Za ovo izdanje Just Dubwisea morati će te izdvojiti 40 kn, startamo u 23:00, pozdravljamo se u 06:00!

www.ubikgeneva.net

www.mixcloud.com/sapleo

www.facebook.com/volumen.hr

www.facebook.com/karlohomegrownsound/

www.soundcloud.com/homegrown_sound

www.facebook.com/events/1761484484111567/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content