AKC Attack
2.2.2023.
22h
3€

Ulaznice možete kupiti na ulazu u četvrtak, 2.2.
Sav novac od prodanih karata ide Faktivu. Faktiv je feministički kolektiv čije područje djelovanja obuhvaća borbu za radnička i socijalna prava žena, protiv rodno uvjetovanog nasilja prema ženama, te zalaganje za reproduktivna i seksualna prava. Kolektiv fAKTIV organizira svake godine Noćni marš – 8. mart, kao prosvjednu manifestaciju povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena. Kako su pomaci u ravnopravnosti žena u društvu još uvijek neznatni, sustavno održavanje Noćnog marša je i dalje potrebno, za iznošenje zahtjeva u javnom prostoru. Pored Noćnog marša, fAKTIV je često prisutan akcijama u javnom prostoru.
Pridružite se partiju Kluba studenata Fakulteta političkih znanosti. Bio je naporan semestar, svi smo uprli moždanim vijugama i pripremamo ispite, onako, pravo đački – ili bar tako stoji u službenim dopisima užoj rodbini.
Da rodbina ne bi posumnjala, red je da provedemo stvar do kraja i pokažemo kako smo se pošteno opustili od napornoga rada. S tim na umu, pozvali smo klasični KSFPZG alumni line up koji će šarat kroz žanrove i vajbove ko četverogodišnjaci kojima je naređeno da nacrtaju Mona Lisu.
LINE-UP
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content