25kn | 22-05 | 27.3.10

ROOTS COLLECTIVE(IT) MEETS DIGITRON SOUND SYSTEM!!!

DUB GATHERING// CONSCIOUS MESSAGE// HEAVY BASS LINES//  MEDITATIONAL VIBES//

Krajem ožujka Digitron Sound System vam predstavlja peti International Dub Meeting, gdje će ugostiti Roots Collective, talijanski sound koji već godinama uporno promoviraju i guraju roots/dub scenu naprijed.Digitron sound sa frishkim dubplatovima, samo chekaju da ih vashe ushi chuju… Svi koji su željni dobrog roots/ duba sounda zaputiti će se u Mediku!

ROOTS COLLECTIVE 
www.myspace.com/roots_collective 

Roots Collective je službeno nastao 2005. godine iz dvije različite frakcije koji su bili aktivni na različitim područjima sjeveroistočne Italije. Od 2005. do danas su nekoliko puta promijenili postavu samog sounda. Načelo Roots Collectiva je da žive glazbu kao stabilan i postojan oblik razmišljanja, molitve, akcije i dijaloga kroz svakodnevni život i pogled na svijet oko nas. Ljudska, socijalna i duhovna poruka koju Roots Collective promiču je temelj vlastitog projekta, izrazito riječima i zvukovima koristeći jedan gramofon, sirene, efekte i mikrofon, omogućuju glazbi održavati glavnu ulogu tijekom druženja. Roots Collective je rezident posada Black Lion Dub Cluba u Pordenoneu, te su ugostili Jah Free, & O + Paul Fox e Dan I, kulturni Warriors, Jone Dan, Weeding Dub + Webcam HiFi …

Roots Collective promovira striktno edukativnu glazbu, obraćaju puno pažnje na sadržaj: on ne igraju na malaksalost, nasilne ili homofobične riječi i odabiri se kreću od jamajkanske produkcija 70 -ih do suvremenih digitalnih steppersa.

DIGITRON SOUND SYSTEM-BALKAN DUB DEFENDERS
www.myspace.com/digitronsoundsystem

DIGITRON SOUND SYSTEM-  promovira dobre vibracije, drugačiji pogled na svijet i presjek roots reggae i dub/steppa glazbe.

Jedna stvar koja ovaj event čini posebnim je sound system koji zbog svojih vibracija daje jedan nov, te potpuno drugačiji aspekt glazbi. Noseći svoje (teške) kutije okolo, Digitron Sound ne nose samo kilažu koja reproducira zvuk, već moćno oružje koje donosi poruku. Svi su pozvani da dođu i prepuste se magičnom doživljaju glazbe ispunjene spiritualnim nabojem i groovy ritmom. Digitron Sound u svojem punom izdanju (selektori, pjevači,perkucionisti), pokušati će Vam dati potpuni doživljaj originalnog sound system iskustva.

medijsko spiritualni pokrovitelji:
medika//attack//triptozion//reggae.hr//kinstonshop//seasplash//

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!