Doomtown Records i AKC Attack! dovode:

INDUSTRY (Berlin)
Internacionalni punk bend Industry sa sjedištem u Berlinu predstavit će nam svoju viziju anarho hardkor punka inspiriranog britanskom scenom iz 80tih i ranih 90tih godina, a posebice ikonama poput Conflict, Icons of Filth i Crass.
Debi album “Self Portrait At The Stage Of Totalitarian Domination Of All Aspects Of Human Life” izbacili su prije par dana na Berlinskoj etiketi Static Age i upravo to izdanje je povod turneje u sklopu koje će proći kroz Zagreb i predstaviti strastvenu i bijesnu pankčinu inspiriranu frustrirajućom i očajnom političkom situacijom u svijetu. Bendovi poput Industry vraćaju nas u davno prošlo vrijeme anarcho punk bunta, što je u ovo poprilično crno i turobno doba itekako potrebno i bitno. Drago nam je da sezonu koncerata otvaramo upravom s ovom grupom, a ako vam išta znači u bendu se provlače članovi UZI, Lux, Stinkhole, Desintegraci​ó​n Violenta i Sectarian Bloom.

KORIDOR (Zagreb)
Bend se na stageu Attacka! nije pojavljivao od prošlog ljeta, a u međuvremenu je odsvirao gomilu koncerata koji su dosegnuli čak i do Amerike! Zvukovno Koridor gaji nostalgiju prema jugoslavenskom post-punku i često ih se uspoređuje s riječkim Grčem zbog atmosferičnog i repetativno-hipnotičnog momenta, složit ćemo se, no osim toga osjete se tu i utjecaji stare škole kalifornijskih goth pionira Christian Death i kasnijih T.S.O.L. Tipa ako zamislite Rikk Agnewa s uličnijim i bahatijim vokalom kako dramatično propovijeda i dirigira povorku – bit ćete na pravom putu.
Gig je ujedno i promocija albuma prvijenca “Kroz Pukotine” koji je odnedavno nabavljiv od strane Doomtown Recordsa. Škicnite distro, biće svega!

PLASTIKA (Zagreb)
Lugera više nema, ali zato većina članova ordinira u Plastici koja će nas počastiti setčinom koju goni furiozni ženski vokal. Odradili su već mnoštvo koncerata na domaćem terenu, sad samo čekamo da se raspištolje i kakvim višednevnim odlaskom izvan granica.

VRATA 20:30 / START 21:15 / UPAD 6 EUR
Svima mlađima od 18 dajemo besplatan ulaz na koncert!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content