@ KLUB
DEAR LANDLORD (No Idea Records, SAD)
www.facebook.com/DearLandlord
Melodični i pjevni Punk Rock iz Carbondalea u američkoj državi Illionis, sastavljen od članova The Copyrights i Rivethead. Godine 2007. izdali su singlice sa „Off With Their Heads“ i „Chinese Telephones“, da bi im 2009. za kultni No Idea Records izašao prvi dugosvirajući uradak “Dream Homes”. Preporučamo fanovima Nothington, Off With Their Heads ili Against Me!

PMG KOLEKTIV (Skopje, Makedonija)
Kao umjetnički kolektiv (PMG Collective) postoji još od 1995. godine kao laboratorij dj-eva/ica, filmskih i kazališnih redatelja/ica, glaumaca/ica,dizajnera/ica,likovnih umjetnika/ca…
PMG Kolektiv bend okupio se 2005. godine. U početu njihov izričaj bazirao se na remixiranju djela drugih izvođača i produciranja novih, originalnih materijala u elektronici. Današnji izričaj benda duboko je ukorijenjen u zvuku nezavisne scene new-wave-a 80-tih, obogaćen sirovim techno-rave zvukom 90-tih,paralelno crpeći utjecaje suvremenih muzičkih stremljenja. Djelomično ih možemo usporedit s bendovima New Order/ Joy Division, Sonic Youth, LCD Soundsystem, Psychic TV.
Lokalno, jedan je od vodećih makedonskih bendova novije generacije s 4 izdanja, europskom i istočno europskom turnejom, a potpisnici su i glazbe za filmove i teatar.
www.pmgrecordings.com/
www.myspace.com/pmgcollective
www.facebook.com/pages/PMG-Kolektiv/49626428085
twitter.com/#!/PMGKolektiv
DA4 Latest Album Download Link www.sendspace.com/file/py2tbs
vimeo.com/pmgrecordings

KIPER (Zagreb)
Bend je oformljen 2007. godine od strane članova s iskustvom djelovanja na nezavisnoj zagrebačkoj sceni u bendovima poput Paruzija, Analena, Ha Det Bra, Razlog Za, Garage Monsters, Patareni i Minus Cway. Nakon mnogo godina istraživanja različitih underground rock stilova, bend danas svira intenzivni melodični punkrock.
www.myspace.com/kiperzg
www.kiperband.com
www.facebook.com/kiperband

VRATA 20H, KONCERT 21.30, UPAD 30KN

@ CHAKKA
Nećemo vam otkriti ništa, samo ćemo vam reći da vam isfuravamo totalno nove i dosad neviđene DJ-ice (kom 2 -3) + predstavljamo vam novi ZbeLeTronov projekt, kodnog imena CuraNaZadatku. Jasno vam je da se ovo ne propušta! Pofurajte frendove i frendice na THE zabavu! Volimo vas i volite se!

OD 22H, ULAZ SLOBODAN

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content