illectricity festival ’09
cutting edge music & visual arts
28/11 – 05/12
Zagreb

__
U prvi juriš illectricity 09 kreće na čelu sa Škotom u čijim se rukama pretvaramo u marionete, Jackmasterom. Njegov UK funky/dubstep/booty/bassline labirint savršeno će predstaviti sve glazbene smjerove koji nas trenutno vesele, te će u ambijentu AKC Medika, uz nucomerse i cfsn DJ-e, prirediti uzbudljivi vatromet bass-heavy novotarija.

__
subota _ 28 /11 @ AKC Medika
jackmaster (numbers / UK) +
NUCOMERS & cfsn DJs (feelipa,
funk guru, phillipe, dubway)

25kn do ponoći / 35 nakon

__
jackmaster (Numbers / UK)

Ako pratite bilo koji od vodećih časopisa o mjuzi, zasigurno ste već naletili na neki od Jackmasterovih mikseva. Nije bez razloga Jack trenutno jedan od trenutno traženijih DJ-eva: uvijek inovativan, Jackmaster je poznat po odličnoj selekciji i brzim prstićima.
Njegovoj reputaciji odličnog DJ-a zasigurno su pridonijele i njegove poznate Numbers, Seismic i Monox serije evenata u Glasgowu, pa Jacka danas ugošćuju svi važniji festivali, klupske večeri i radio emisije.
Uz to što je neumoran promoter i DJ, Jack je također pokrenuo Wireblock, Point.One i Dress 2 Sweat labelove, promovirajući i na taj način najrazličitije stilove od dubstepa, wonkya i funkya do bootya, b-morea i basslinea. L-Vis 1990, Rod Lee, Rustie, Hudson Mohawke, Lory D i Debonair Samir samo su neka od imena koja su izdala na njegovim labelovima. Nedavno je Jackmaster ipak odlučio sve te labelove ujediniti u jedan, Numbers, a njegovo prvo izdanje bit će EP od Lazer Sworda.

www.myspace.com/iamjackmaster
nmbrs.net/label-launch-parties/

__
NATJEČAJ za mlade / neafirmirane DJ-e / glazbenike

cfsn wants YOU!

U našem ovosezonskom revoltu i opasnom zadatku vraćanja zabave u posrnule zagrebačke klubove, prijeko nam je potrebna svaka pomoć koju možemo dobiti. Stoga službeno raspisujemo natječaj za confusion kadete! Ako ste sposobni svojim beatovima rasplesati i prabakinu ekipu ili tekstovima rastjerati klupsku tminu, pošaljite nam svoje uratke na nucomers@illectricity.com, a mi cemo pronaći najmoćnije borce koji će narednih godina predvoditi elektronsku scenu Zagreba i Hrvatske.

Oni koji uspiju proći naš zahtjevni poligon, glavni nastup imat će u Mediki 28/11 na otvaranju illectricity festivala uz jednog od ovogodišnjih headlinera, pred najzahtjevnijim žirijem – našom publikom.

Otvaramo dvije kategorije – DJi, te live actovi i bendovi koji sviraju elektronsku glazbu, a vama preostaje samo pustiti maštu i u narednih dva i pol tjedna osmisliti najbolju strategiju za očarati publiku i glavni cfsn štab oboriti s nogu.

Pravila igre – nucomeeeers, come out to plaaaay!

1) da svirate ili producirate bilo koju mutaciju elektronske glazbe razbijenih beatova, koja ne mora biti striktno drum’n’bass, breaks, dubstep…, no naglasak je na plesnijoj elektronici
2) da još niste svirali, odnosno nastupili kao DJ/VJ na većim partyjima; niti službeno izdali svoju glazbu (za producente / bendove)

Kako biste se prijavili za natječaj, molimo da nam pošaljete materijale na adresu Petrinjska 14 (prezime Eterović, 10000 Zagreb), ili link na materijale na e-mail nucomers@illectricity.com najkasnije do 19.11.2008. (datum na poštanskom žigu pošiljke))!!!
Sročite nam nešto o sebi i ostavite nam podatke kao što su ime i prezime, starost, e-mail adresa, broj mobitela.
Rezultati natječaja biti će objavljeni na većini inernet stranica, foruma i na našoj stranici. Isto tako odgovorit ćemo i na sve vaše aplikacije putem e-maila.

Sretno !

__
Ograničen broj festivalskih ulaznica (100 komada) moći će se kupiti preko Eventima (Berislavićeva 13 i online) po cijeni od samo 80 kuna ! Ulaznica vrijedi za 28.11. (Medika), 03.12. (Videoskop – kino Europa) i 05.12. (Jedinstvo)

Više informacija uskoro na www.illectricity.com

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content