SUB – 22.4.

Nakon jednomjesečne hibernacije u hladnoj zemlji sljemenskih šuma, moćni Iblis ponovo će ustati i spustiti se niže prema gradu kako bi još jednom proveo svoju volju i udahnuo život novoj svetkovini zvuka u mračnom prostoru AKC Attacka. I ovog puta soničnom hramu hodočaste podanici sa više strana svijeta ne bi li se poklonili volji gospodara zemaljskih zvukova. Moćni Iblis prizvao je Emphasis, svoje redovnike iz sjevernih krajeva naše zemlje i OvO, visoko svećenstvo s Apeninskog poluotoka kako bi u u njegovu čast predvodili ritualno okupljanje sljedbenika iz svih smjerova..

▲ OFF PROGRAM VI: OvO + EMPHASIS ▲
22.04.2017 (subota), 20.00h
35 kn
Attack, Zagreb

OvO
(doom sludge noise rock, Italija)

OvO je talijanski duo koji minimalističkim instrumentarijem postiže maksimalne zvučne rezultate u kojima se miješaju najrazličitiji muzički utjecaji, od sludgea preko noisea sve do black metala i nepredvidljive psihodelije, a koje sam bend opisuje kao maskirani rock and roll. U sedamnaest godina aktivnosti na sceni, OvO su izdali osam albuma od kojih svaki prikazuje novu krvnu sliku ovog neobičnog zvučnog organizma, čini neočekivano jedinom konstantom i donosi svoji specifični faktor iznenađenja. Stefania Pedretti i Bruno Dorella, srce i duša ovog nesvakidašnjeg benda ovom će prilikom premijerno gostovati u Zagrebu, a što na ovu svetkovinu riffa donose sa sobom u čast moćnog Iblisa ostaje nam tek za otkriti.

www.facebook.com/OvO666/
https://ovomusic.bandcamp.com/

Emphasis
(Atmospheric post metal background music for porno movies, Čakovec)

Emphasis u goste moćnom Iblisu dolazi iz Čakovca, donoseći sa sobom sve darove atmosferičnog post-metala. Nakon odličnog prvog album Gliding Over All iz 2013. s nestrpljenjem smo iščekivali čuti nastavak ove priče iz srca Međimurja, a sada je taj trenutak konačno i došao. Naime, njihov novi album Black.Mother.Earth izlazi 28.4.2017., a ovom ćemo prilikom u Attacku moći i poslušati kako zvuče novi materijali. Ovaj četverac, iako im to vjerojatno nije primarni kreativni cilj, nedvojbeno uspjeva prenijeti atmosferu i svu težinu tradicijske međimurske glazbe kroz svoj originalni izričaj na jedan neuobičajen i neisforsiran način koji savršeno sjeda na svoje mjesto. Pripremite se na težinu u grudnom košu i knedlu u grlu. Glasnici Mure, čekamo vas.

www.facebook.com/emphasiscro/
http://music.emphasis.band/

Kao što nam je i samima poznato, suptilnosti ostavljamo pred vratima Attacka, a unutra slavimo težak riff i niske frekvencije.

▲ Ulaz: 20.00 h ▲
▲ Emphasis 20:15 – 21:30 ▲
▲ OvO 21:30 – 22:30 ▲

▲ Kraj: 23.00 ▲

Ulaznice po cijeni od 35.00 kn će se moći kupiti na ulazu u klub.

Offcycles kolektiv ovaj koncert organizira kao dio Tides Of Youth festival promo partya koji će ovu subotnju noć, baš kao i na samom festivalu, zaciniti sa jos varijacija psihodelicnog zvuka.
Tides Of Youth festival

Koncert organizira:
Offcycles kolektiv // offcycles.org

– nakon koncerta nastavlja se priča unutar zidova Attacka uz gostovanje trance live act projekta ➟Hashashin! More info soon..

Artwork by: Aboggajebo, KoshmarStudios

www.facebook.com/events/420367158325911/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!