NED – 25.09.

MYSTIC INANE (USA)

Opasno naoružani nihilizmom i kotrljajućim riffovima koji prizivaju zlatne dane nešto mračnije, provokativnije i izopačenije strane američkog hardcore punka osamdesetih, Mystic Inane odlučili su u sklopu svoje prve europske turneje posjetiti i Zagreb.

Svoj put započeli su 2012. godine dok ih je čama New Orleansa dovela čak i do snimanja prvog dema, kazete koja je u svjetskim DIY hardcore punk krugovima pobrala pregršt riječi hvale i pozitivnih kritika. Godinu dana nakon snimaju za par klasa bolji, kvalitetniji i zajebaniji drugi demo, a od tad do danas redaju arsenal singlica na labelovima poput Negative Jazz i Lumpy records.

Bend podsjeća na početke jednih Saccharine Trust, iznad sebe ima beznadnu auru Flippera i No Trenda, a poprilično smo sigurni da bi štovatelje kasnije faze Black Flaga i post punk titana The Fall, mogli zavesti slojevima disonantne mid-tempo vožnje koju Mystic Inane sipa ko aseve iz rukava.

Na gigu će biti nabavljiva i kolekcija svih singlica na 12″ naziva EP’s of M/I nedavno izdana za La Vida Es Un Mus records. Dođite!

lavidaesunmus.bandcamp.com/album/eps-of-m-i-lp

MODERN DELUSION (Zagreb)

Domaćoj publici itekako poznat sirovi synth punk trio koji zapravo već dosta dugo nije zasvirao u Attacku. Nešto se šuška po scenskim kuloarima da im je u planu snimanje nekoliko novih stvari za 7″, živi bili pa doživjeli što je prije moguće!

doomtownrecords.bandcamp.com/album/days-of-us-12

VRATA 21:00 / START 21:30 / UPAD 30 KN

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content