Filmska radionica Medika poziva sve koje zanima snimanje filma da se prijave na RADIONICU SNIMANJA FILMA. Radit ćemo na srednjemetražnoj komediji čiji je scenarij nastao na radionici scenarija. Zajedno ćemo proći proces kadriranja, izrade knjige snimanja, nalaženja lokacija, castinga i rada s glumcima, uz pomoć stručnjaka naučiti ponešto o osvjetljavanju kadra, snimanju tona i planiranju filmskih trikova (moramo snimiti scene telekineze  i levitacije), a naročito bismo voljeli kada bi nam se javio netko tko vlada osnovama filmske maske, ili ga barem zanima njima ovladati, u suradnji s nama (bit će i zombija!). Također se mogu javiti svi koji u filmu žele glumiti,  iako će audicija za glumce vjerojatno biti posebno raspisana za koji tjedan. Proces pripreme filma (pretprodukcija) će se odvijati u desetom mjesecu, kroz dva-tri zajednička sastanka tjedno, a snimanje počinje u jedanaestom. Nakon toga, tko želi, može produžiti na RADIONICU MONTAŽE, koja će biti posebno najavljena.
Da bi se prijavili, pošaljite ime i prezime na akc.attack@gmail.com, a imate li poseban interes ili iskustvo u nekom od filmskih zanimanja, slobodno to napišite.
Prijaviti se možete do 5.10.2015. a prvi sastanak slijedi nekoliko dana kasnije.
Filmska radionica Medika provodi se već sedmu godinu u organizaciji Autonomnog kulturnog centra Attack uz financijsku potporu Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport Grada Zagreba.
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content