NEDJELJA 12.07.2015.

NOWHITERAG (Modena, Italija)

nowhiterag.bandcamp.com/

Ovi talijani nam dolaze u Zagreb po drugi put s ciljem da nam predstave svoj novi album kojim zaokružuju deset godina postojanja. NWR pirate punksi sviraju energični, melodični i politički angažiran punk pod utjecajem street punka, uk82-a i klasičnog talijanskog hardcorea iz osamdesetih. Često su uspoređivani sa kremom street punka i grupama poput Restarts, Street Dogs, Casulties, UK82 veteranima Varukers i GBH isto kao i sa kultnim bendovima iz zemlje iz koje nam dolaze (Nerorgasmo, Negazione, Raw Power…).

GAJBA (Zagreb)

www.facebook.com/Gajba.bend?fref=ts

Gajba svira hardcore punk s primjesama oi! glazbe. Gajba podjednako vuče utjecaje od američke old-school hardcore škole (Minor Threat, Bad Brains, Negative Approach, Agnostic Front) kao i od britanskog Oi! punka ala Blitz, Oppressed, The 4-Skins. Glase kao jedan od nabrijanijih i energičnijih bendova koji se pojavio na ZG punk sceni unazad godinu dana.

UGLY FUCKS (Zagreb/Karlovac)

stagexdiver.blogspot.com/2014/02/ugly-fucks-seein-fucks-live.html

Ugly Fucks se dižu iz mrtvih u pomalo izmjenjenoj postavi. Beskompromisni i nadrkani hardcore punk po uzoru na old school hardcore punk iz osamdesetih. Bivši članovi Vaseline Children, Junk Messiah i Theysuck!

+ Slušaona između bendova i nakon koncerta u izvedbi Swine Eyes dua. Na repertoaru Blitz, Agnostic Front, Negative Approach, Tear It Up, Black Flag, Minor Threat, Cro-Mags, Poison Idea, Dead Kennedys, 86 Mentality, Youth of Today…Samo tvrdo!

Od 21h, Koncert 21.30h, Ulaz = minimalna donacija 25 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content