In cooperation with confusion

1st room
izc (dubsquare / Wien)
el rakkas (LoDubs / Graz)
phillipe, basta, feelipa (cfsn DJs)

2nd room: RAVE DJs
Itch
Qwerty
Funk Guru

Dragi naši !

Nakon dugog i toplog ljeta, cfsn ekipica kreće u nove pobjede ;)
Prvi event, ujedno i otvaranje confusion & RAVE sezone, biti će promocija nama najdražeg festivala u regiji, festivala koji će vas dići u nebesa i više nikada ne spustiti na tlo, pod imenom Elevate festival, koji će se održati od 21-26.10.’09. u Grazu !!!

Elevate Tour je inicijativa istoimenog festivala kojom organizatori s jedne strane žele internacionalnoj publici predstaviti mlade artiste iz Austrije, te s druge strane upoznati lokalnu publiku sa programom festivala. Sa raznolikim programom koji uključuje preko 25 artista, Elevate će se predstaviti u pet gradova četiriju zemalja. Osim domaćih snaga koje čine cfsn DJs i Raveri, u Zagrebu će nastupiti i el rakkas, mladi dvojac čija se izdanja u zadnje vrijeme množe na labelovima poput LoDubs i Surface Tension, te izc, pokretač dubsquare labela, sve zapaženiji producent i voditelj emisije na sub.fm-u.

Austrija je oduvijek nudila kvalitetan izvozni materijal kad je riječ o underground elektronskoj glazbi. I iako je nakon eksplozije G-Stone labela i svima poznatih Kruder & Dorfmeistera, ili pak Sofa Surfersa, došlo do određenog zastoja, danas se austrijska scena elektronske glazbe ponovno vrača u redove prvoligaša gdje su se u posljednje vrijeme našli artisti poput Doriana Concepta ili Soap & Skin.

Ovoga puta predstavit ćemo vam dva ambasadora dubstep / techno / 2step-garage sounda prema definiciji producenata IZC-a i El Rakkasa.

IZC (dubsquare / Vienna)

Sa svojom jedinstvenom dubstep produkcijom u kombinaciji dub-reggae, 2step-garage i techno žanrova, s utjecajem zapadnoafričke glazbe, DJ & producent IZC nalazi se na samom čelu europske dubstep scene. Bivajući headlinerom nekoliko dubstep evenata u Austriji, Mađarskoj, Slovačkoj i Švicarskoj kroz 2008. i 2009, IZC je dodatno potvrdio i svoju reputaciju raznovrsnog DJa.
U svojoj tjednoj Dubsquare Radio emisiji na Sub FM-u koja stalno broji sve više fanova, te na svojim mjesečnim dubstep večerima u bečkom klubu Rhiz, IZC je ugostio artiste kao što su TRG, Goth-Trad, Jahtari Riddim Force feat. Soom T & Instruktah D, Wadadda, Jason Mundo, Whistla, Sigha i Al Haca, uvijek snažno podupirući i nove talente.
Njegov debut EP Sand, kojeg je u 2008 izdao na vlastitom Dubsquare labelu, dobio je posebnu preporuku legendarnog berlinskog Hardwax record shopa, dok je De:bug časopis njegov EP opisao kao “four perfect track beyond genres”.

www.myspace.com/djizc
www.dubsquare.net/

El Rakkas (LoDubs / Graz)

Krenuvši iz najrazličitijih glazbenih pravaca, od punka kad su organizirali prve koncerte, preko reggea, duba i techna, kad su počeli DJati, El Rakkas dvojac zaplivao je ne tako davno i u producentske vode, stvorivši unikatnu kombinaciju techna, UK garagea i dubstepa pod snažnim dub utjecajem. Njihov sound privukao je pažnju engleskih i američkih labelova, kao i radio postaja i DJeva diljem svijeta. Dečki su do sada izdali releaseve za LoDubs, Echodub i Trenchant Dubs labelove i našli se na playlistama radio postaja poput Rinse FM i Sub FM-a. Njihovi DJ setovi uključuju širi spektar srodnih žanrova, te se redovito mogu čuti na partijima i festivalima u Austriji i u okolnim zemljama.

www.myspace.com/elrakkas
www.discogs.com/artist/El+Rakkas

start: 22:00
upad: 20 kn do ponoći, 30 nakon
www.elevate.at

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content