VAŽNO:

Zbog ranije varijante koncerta, prvi bend je na bini točno u 20.45h. Stoga dođite na vrijeme!

EGOS AT THE DOOR (Blackburn, VB)

Bend čine vrsni muzičari koji znaju svoj posao I rade ga više nego odlično što se možete uvjeriti na njihovim live nastupima koji pršte energijom I sviračkom preciznošću, a zvuk koji odašilju je eksperimentalni math hardcore punk koji je ujedno I vrlo jedinstven, zvuk koji možda nije za svakoga, ali zato njihov live nastup definitivno je, jer tko god ih je pogledao uživo ostavljen je bez teksta. Na ovom touru predstavljaju svoj novi album „Blankets of denial” izdan za Lockjaw records (Fight & fires, Antillectual, After the fall, Drones…). Odradili su nekoliko europskih turneja, u sklopu kojih su već svirali u Hrvatskoj, ali ovo je prvi put u Zagrebu zbog čega ih vrijedi pogledati, te jednu američku turneju.

www.facebook.com/EgosAtTheDoor

ALMEIDA (Brighton, VB)

Koncertno jedan od aktivnijih I kvalitetnijih bendova s otoka koji svojim progresivno tehničkim trash melodičnim hardcore punk zvukom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a u to se treba uvjeriti na njihovom live nastupu. Ono što se može očekivati od njih je kombinacija bendova poput Propagandhi, Protest the hero, A wilhelm scream, Between the buried and me… Iza sebe imaju već nekoliko europskih turneja, te su na ovoj prvi put u Hrvatskoj, a istom predstavljaju još uvijek aktualan I odličan album „Fantastic massacre” također izdan za Lockjaw records.

www.facebook.com/Almeidaofficial

STEPPED OUT (Split, HR)

Nakon malo duže stanke, Stepped Out se vraća na stage, ovog puta s dva nova člana, te nakon odlično odrađenog koncerta u Splitu u novoj postavi, evo ih I po prvi put u Zagrebu te se nadamo vašoj podršci. Bend je do sada izbacio jedan studijski uradak, demo ep „ Through the storms”. Zvuk benda vuče kombinaciju old school I melodičnog hardcore-a, osjete se utjecaji youth crew I hardcore-a 90-ih, brzo I energično. Bend čine neka već vama znana ili manje znana lica, koji ovom prilikom donose malo svježeg zvuka sa sumornog juga.

www.facebook.com/steppedouthc

Od 20.30h, Koncert 20.45h, Ulaz minimalna donacija 25 Kn

Facebook event

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!