DRVORED (Zagreb)

Red/Skupina drveća koja zajednički provodi fotosintezu i pruža hladovinu.

Drvored – Nakupina humanolikog bilja koja zajednički umjesto hladovine proizvodi audiosintezu za

ostalo bilje u publici.

Dj Bangladeš, čovjek koji je mnoge plesačice a boga mi i plesače oborio s nogu, ovoga puta u rock n roll cirkus stilu zadovoljiće sve vaše potrebe, vrti sa vinila.

Drvored, biografija

Drvored je instumentalno vokalni sastav koji izvodi zabavne prerađevine znanih i neznanih šlagera u raznolikim ritmičkim izričajima, a čine ga: eda rimanić-flauta, klarinet  *  romina host-violina   *   luka schram-sax   *   sven cvek-ak.gitara,ukulele   *   miran bistričić -el.gitara, truba, glas   *   davor peršić-kantabas, glas   *   frederic lanz-harmonika, glas   *   damir mihaljević – bubanj, udaraljke

Sa osam muzicirajućih članova i nijednim dirigentom, ovaj mali orkestar prepušten sam sebi uspio je od poznatih šlagera stvoriti pudingere koji najbolje prijaju u različitim ritmičkim zalogajima, a baš takve nam ih Drvored i podastire. Sa četiri autorske skladbe i još tri u pripremi utiru put novom smjeru hrvatske urbano/pluralne glazbe.

Od hrelića preko pariza do egipta na rošulama! – Le Schmonde Nezaboravno! – New Yolk Times

Kad bi ptice znale svirati, svirale bi u Drvoredu!! – Des  Informer

Za tužne vrbe u ovom Drvoredu nema mjesta!!! – Našegore List

Drvored je do sada nastupio na dvadesetak koncerata, a od toga šest na festivalima Cest is d’Best, Tkalčijana, Štrosmartre, Cufus fest Samobor i Zemlja snova u Osijeku. Najveći nastup zasigurno je Ritam Europe 2012 kada su na velikom stageu sa samo tri autorske skladbe pokazali umijeće svojstveno ozbiljnim muzičarima.

Vrata 22h, Koncert 23h, Upad 20 Kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content