Još jedan novopečeni ljetni festivalčić u Zegešu, gradu u koji sve više bendova pokušava doći ljeti iako im uporno tvrdimo da smo u tom periodu osiromašeni što s financijama, što s brojkom pank populacije u metropoli.

No, kako nismo skloni predaji, dovodimo vam pet mahom sjajnih bendova među kojima se zaista može naći ponešto za svakog. Stoga, dođitei narugajte se postsawskim zombijima u mamurnu nedjelju, ili ako ste jedan od njih dođite klin klinom izbit.

HOLY (Italija)

bandcamp
facebook

Po drugi put u Zagrebu, ali prljaviji, mračniji i sjebaniji. Također i iskusniji za pokoji tour, a i pobrali su simpatija preko bare – zadnji EP im je izdao Vitriol Records. Elem, mračni hardcorepunk koji tu i tamo na powerviolence zavuče, a i dovoljno metaliziran da bi se mogla povući i pokoja poveznica sa 90’s holy terror bendovima.

TORSO (SAD/Italija)

bandcamp
facebook

Nastali na zajedničkoj turneji Holy i Punch, a i zvuče dosta blizu onome što bi očekivali od kombinacije ta dva benda. Brzi hardcorepunk, povremeno na granici powerviolence-a, plus očite simpatije prema d-beatu. Uz Holy
i Punch, članovi su/su bili u Neighborhood Brats, Neo Cons, Ritual Control i Komplott.

THE LOVE TRIANGLE (Engleska)

bandcamp

Ljetni osvježavajući punk rock koktel iz Londona svojim nas mješungom vraća u vrijeme jednih Buzzcocks, Protex i The Boys, ranih UK punk bendova koji su uspješno spajali pop melodije s bazičnim punk zvukom prije pojave pop punka. Ukoliko ih još niste čuli, preporučujemo načimanje s posljednjim izdanjem, brilijantnim i poprilično nahvaljenim “Clever Clever” LP-jem izdanim za engleski Static Shock i američki Sorry State records.

BEYOND PINK (Švedska)

bandcamp
facebook

Bijesni peteročlani all-girl hardcore punk po drugi put u Zagrebu! U desetak godina postojanja naštancale su pristojan broj koncerata i izdanja, a svi koji su bili prisutni na njihovom prvom koncertu u Attacku znaju što mogu
od njih očekivati!

FLUFFERS (Njemačka/Engleska/S.A.D)

soundcloud

Nova potpuno žanrovski neopterećena avantura članova berlinskih bendova Modern Pets, Blank Pages i Diat. Punk!

BIBLICAL VIOLENCE (ZG)

facebook

IZLOŽBA PLAKATA LOVRE ŠKILJIĆA.

Facebook event

Od 21h, Ulaz minimalna donacija 35 kn do 21h, nakon 40 kn bez Red Bull votke gratis

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content