12-02h

Inicijativa Stop specizmu poziva na cjelodnevni buvljak, druženje, koncert, party i još mnogo toga za pomoć životinjama.

Prije dva tjedna pozvale smo građanke i građane da nam doniraju višak stvari u obliku starih knjiga, robe isl. kako bismo ih mogle ponuditi na buvljaku i na taj način prikupiti novac koji ćemo donirati Zakladi Gabriele Stiftung, točnije, njihovom utočištu za životinje”Zemlja mira”.

Internacionalna zaklada Gabriele zalaže se za miroljubivo zajedništvo čovjeka, prirode i životinja na cijeloj Zemlji. Radi na ispravljanju nepravdi širom svijeta- postavljanjem biotopa ugrožene vrste ponovno pronalaze životni prostor, biljke mogu rasti bez otrova, a životinje dobivaju dostojno mjesto za život. Utočište Zaklade, poznatije kao “Zemlja mira”, prostor je gdje životinje spašene od klaonice ili drugih oblika iskorištavanja mogu živjeti slobodno i u miru. Za više informacija o Zakladi posjetite www.gabriele-stiftung.de/cms/de/

Sa zadovoljstvom možemo reći da je odaziv građanki i građana bio zaista velik te da smo skupile velik broj stvari, tako da će na buvljaku svatko moći pronaći nešto za sebe!

Cjelodnevni event, uključujući buvljak, druženje, koncert i party, održat će se u nedjelju,10.07.2011. u AKC MEDIKA, Pierottijeva 11, od 12 do 2h.

Buvljak, na kojem ćete moći kupiti zaista svašta i na taj način dati novčanu potporu utočištu, bit će postavljen od 12 do 19 sati. Večernji program počinje koncertom od 20 sati, a nastavlja se i završava partyjem do 2 ujutro.

Pozivamo sve da nas posjete te da provedu ugodno nedjeljno poslijepodne uz druženje i vegansku zakusku, a sve za pomoć životinjama.

Za više informacija posjetite www.stop-specizmu.tk ili nas kontaktirajte na stop.specizmu@gmail.com

Vidimo se!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!