Kolaboracija nije uvijek nužno derogativan termin. Nekada iz suradnje izraste nešto bolje, nešto što nadgradi smisao koji već do tada postoji.

Takav nas kontekst vodi prema idućem okršaju mračnih bendova. se spaja uz antičke staze – i na binu kluba smješta tri sasvim pristojna metalik razarača! Nikad bolji početak tjedna je pred nama:

CRNILO + ANCIENT TRIALS

AUSZAAT (black doom post metal, Austrija)

HARROWIST (metallic hc punk, Austrija)

METUZALEM (death doom, Zagreb)

25.03.2024.

20h

8€

 

Od mnogih novijih Zg bendova, METUZALEM čine stari lisci metal scene (USUD, POGAVRANJEN, VOHESS) u novom pohodu na istragu old schoola. Momci se vraćaju u kraj 80′-ih kada se death metal opasno usporio i dao novi smisao dotadašnjoj brzini i blastovima. Ova inačica se opasno dobro igra tom recepturom, unoseći svoje viđenje i razradu u mrtavčku sporost i bestijalnu brzinu.
metuzalem.bandcamp.com
facebook.com/metuzalemband

Iz Austrije nam se u AKC rado vraćaju HARROWIST. I dalje su emocionalni koliko i melodični, potom na trenutke metalizirani, taman da nas vrate u zlatno doba kraja 90′-ih i metalcorea. Posjeduju još dovoljno ostalih elemenata iz raznih žanrova koji njihov hardcore punk čine poletnim i dovoljno modernim. Poželjeti ćete okrenuti šiltericu, poskočiti i zamisliti bolji svijet kada njihovi članovi krenu skakati binom.
harrowist.bandcamp.com
facebook.com/harrowist

Za sam kraj, njihovo društvo iz kombija AUSZAAT. Zlokobno i teško, black metalom inspirirano maksimalno usporavanje u atmosferičnost post metala, pa onda malo opet u crusty hardcore. Nekad je i više sludge i sve to skupa je samo dio onoga što se ovdje događa. Igranje onkraj svega toga je njihova odlika. U lajvu to biva kombinacija iz pakla.
auszaat.bandcamp.com
facebook.com/auszaat

Vrata: 20.00
Harrowist: 21.00 – 21.30
Auszaat: 21.45 – 22.15
Metuzalem: 22.30 – 23.15

▬▬▬

www.instagram.com/crnilo_booking
www.tiktok.com/crnilo.booking

www.attack.hr
www.facebook.com/akc.attack
www.tiktok.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content