GALERIJA SIVA (MEDIKA), PIEROTTIJEVA 11
Autonomni kulturni centar Attack! kroz program galerija Siva poziva vas na otvorenje izložbe CHAMBERS3, autora pod imenom Chuck.
Ovorenje izložbe predviđeno je za 22. prosinca u 19.00 sati u galeriji Siva, Pierottijeva 11, Medika. Izložbu možete pogledati svaki dan do 27. prosinca od 17:00 – 20:00 sati.
___________________________________________________________________________
CHAMBERS3 je treća i ujedno i posljednja izložba autora u serijalu Chambers.
Autor će ovaj put izložiti radove izvedene u kombiniranim tehnikama eksperimentirajući s raznim stilovima te načinima izvedbe inspiriranima umjetnošću grafita.
Chuck je grafiti umjetnik, prisutan na sceni od sredine 90-tih. Jedan je od onih autora koji su uspješno napravili tranziciju sa zidova na platno te druge slikarske medije. Njegovo razmišljanje o grafitima razlikuje se od drugih po njegovom osebujnom kolorističkom pristupu te eksperimentiranju s tehnikama i materijalima za izvedbu radova.
__________________________________________________________________________
Galerija Siva program je AKC-a, financijski podržan sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva
attack.hr/galerija-siva/
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content