Neki prvi puta, a neki već dobro poznati publici, ludbreško/varaždinsko/ čakovečka bagra dolazi u kompletu započeti novu godinu u AKC Attack.

BEZDAN (Čakovec)

Metalci se vraćaju u Attack za sve ljubitelje thrash/black zvuka nakon novog izdanja ”Of Visions and Voyages”. Brzo, prljavo, sirovo i tupa tupa.

facebook

youtube

DRONE HUNTER (Varaždin)

Za sebe kažu da su Instrumental Riff Worship Rock, prosvirali su cijelu ovu jadnu državu, a nakon prve europske turneje vraćaju se u Zagreb kao dio ove kombinacije. Iza sebe imaju album “Drone Hunter” kojega svriraju ovom prilikom, a možda i pokoju novu.

facebook

bandcamp

RECTAL DESTROYER (Varaždin)

Agro-core trio. Veseli momci koji pjevaju o poljoprivredi, legalizaciji (bespravno sagrađenih objekata) i obrađuju Mejaše. Nastali prije svega godinu dana, a izdali su dva demo albuma “Privreda i društvo” i “Korov”. U lokalnim krugovima su na glasu kao bend za dobru feštu, a ovo im je prvi nastup u Zagrebu.

youtube

youtube

HRMÜLJA (Ludbreg)

Ljuti stoner/doom. Nastali prije godinu dana i još nemaju nikakve snimke, ali imaju nekoliko koncerata po lokalnim klubovima i festivalima i prvi puta u Zagrebu i Attacku.

facebook

Od 21h, Koncert 21.30h, Ulaz minimalna donacija 25 kn


Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content