Vjerojatno svi dobro znate onaj osjećaj kada divljate (jer je „plešete” preslaba riječ da bi se to razbacivanje udova opisalo) po sobi na svoju najdražu glazbu i ustvari vam se ni ne ide van, jer znate da ćete završiti s mobitelom na uhu, vani ispred kluba na svom vlastitom partiju. Zato, Bollywood fanovi, fear no more! Došlo je i naše vrijeme! Prvi put u Zagrebu organiziramo Bollywood party na kojem ćete napokon moći zaplesati bez straha da će susjedi zvati policiju, i to u društvu čudaka vama sličnih.

Za one koji ne znaju, Bollywood je naziv za indijsku filmsku industriju hindskog govornog područja baziranu u Mumbaiju koja je poznata po svojim šarolikim filmovima od dva i pol do tri sata, s barem pet pjesama po filmu. Upravo te pjesme, uz projekcije, možete očekivati na ovom partyju. Uz nove i stare bollywoodske hitove servirat ćemo vam i malo bhangre (žanr popularne glazbe koji vuče korijene iz Punjaba) da dodatno začinimo atmosferu.

Ljubitelji Bollywooda, izvadite svoje šarene kurte, dimije, salwar kameezove, cholije, narukvice, šalove i ostale rekvizite iz ormara, pripremite koreografije, uštimajte glasove i pridružite nam se na nekoliko sati neprestanog plesa! Ostali, brzo na Youtube i pogledajte što vas čeka, ili jednostavno dođite da vas iznenadimo! Obećajemo da nećete ostati ravnodušni, a ako mozak bude rekao ne, tijelo ga neće slušati!

dj govinda + dj switty

Od 22h, Ulaz slobodan

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!