ATTACKOVA TVORNICA: RADIONICA VJ-INGA
INFOSHOP/KNJIŽNICA PIPPILOTA, PIEROTTIJEVA 11, MEDIKA
03-05.10.2022 OD 18.00

Attackova tvornica poziva sve zainteresirane na prijavu za radionicu VJ-inga koja će se održati od 03.- 05.listopada 2022. od 18.00 sati u prostoru naše knjižnice/infoshopa Pippilotta u Medici, Pierottijeva 11.
Prijave se primaju ispunjavanjem upitnika na sljedećoj poveznici: bit.ly/3DXa8Ec , zaključno s 30. rujnom u 16.00.
Radionica VJ-inga osmišljena je kao uvod u svijet video preformansa. Radionica je usmjerena na osnovne i početničke pristupe VJ-ingu i projekcijskom mapiranju. Na taj način je otvorena za sve početnike/ce bez potrebe poznavanja određenog softwarea. Cilj radionice je proći cjeli proces jednog VJ-ing performansa, od ideje, stvaranja scenografije, video klipova pa do samog nastupa. Metode rada temelje se na teoretskim uvodnim predavanjima o različitim softwareima i hardwareima koji se koriste u samom procesu stvaranja. Drugi praktični dio radionice obuhvaća razradu ideje, crtanje skica, izrada i postavljanje scenografije, izrada video materijala, metode mapiranja projekcija.

Voditeljica radionice: Greta Agata
Greta Agata aka metam:o:rph je vizualna manipulatorica u nastajanju. Nije globalno renomirana, ali se trudi djelovati lokalno. Ponekad brusi zanat u Medici na Hybrid i Pistolero eventima te kao pratnja Roadtripper soundsystema u sisačkom Skwhatu.
**************************************************************************
Attackova tvornica, program je Autonomnog kulturnog centra Attack, a financijski je podržana od Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu,međugradsku suradnju i civilno društvo, Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i Zaklade kultura nova
********************************************************************************
attack.hr
www.facebook.com/akc.attack
www.instagram.com/akc.attack/
www.tiktok.com/@akcattack
twitter.com/AKCAttack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content